Galéria

A megfelelő rágcsálnivalók egy maratoni sorozatnézéshez

Forrás:

Remek választás snacknek tévénézéshez vagy bulikra, de bedobhatod levesbetétként, salátákra vagy tésztára szórva is. Rendkívül sokoldalúan fűszerezhető, akár édesen vagy sósan készítenéd el. Vegán, tele van tápanyagokkal és gluténmentes is. Ha meggyőztünk, a linkre kattintva megnézheted, hogyan készítheted el.

 


Forrás:

Ehhez a ropogós snackhez mi egy fűszeres-tejfölös mártogatóst ajánlunk. Ha te még nem kóstoltad, itt az idő, hogy tegyél vele egy próbát. Mutatjuk, hogyan készül!


Forrás:

Az aranybarnára sült fűszeres tofufalatkákat persze nem csak snackként eheted mártogatósba tunkolva. Remekül passzol egy kevert salátához, de szendvicsben is megállja a helyét. A receptet a linkre kattintva találod!


Forrás:

Bolti e-betűs snackek helyett süsd meg gyorsan magadnak a sajtos pálcikát! Zsúrra, vendégváráshoz is kiváló.

 


Forrás:

Míg az eredetei változata csípős Jalapeño paprikából készül, amelyet megtöltenek cheddarral és krémsajttal, majd kirántják, végül bő olajban megsütik, addig ezt a kissé lájtosabb verziót sütőben sütik. Egy szelet ropogós baconből, krémes tojásból, mozzarellából, tejfölből és természetesen a kihagyhatatlan Jalapeño paprikából és cheddarból áll össze. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, mutatjuk a receptet!

 

 


Forrás: Te mit szoktál csinálni a zöldségek és gyümölcsök héjával? Kidobod, komposztálod? Mától inkább használd fel őket! Mutatjuk, hogyan készíthetsz belőlük csipszet!