Galéria

Ez történt a Grace klinika színészeivel azután, hogy ott hagyták a sorozatot

Forrás: Patrick Dempsey már a 80-as évek óta színészkedik, de tény és való, hogy a nagy áttörést a Grace klinika szívtipró dokijaként érte el. Hosszú évekig játszott a sorozatban, mígnem 2015-ben úgy döntött, hogy neki elég volt; helyette pedig nagy álmának az autóversenyzésnek szeretett volna hódolni. Bár még mindig vállal kisebb-nagyobb filmes szerepeket, mellette a versenyzéssel is foglalkozik.
Forrás: A híres színésznő 2010-ig játszotta Dr. Izzie Stevenst, és elég nagy rajongótáborra tett szert. Több romantikus vígjátékban is szerepet vállalt, és bár imádja a filmezést, egy kis ideig mégis szünetet tartott. 2017-ben ugyanis megszületett kislánya (korábban két gyermeket adoptált), és egy ideig csakis családjára szeretett volna koncentrálni. Jelenleg a Briliáns elmék című sorozatban játszik.
Forrás: Sandra mindössze 10 éves volt, amikor elkezdett a filmezéssel, színészkedéssel foglalkozni, a Grace klinikában pedig elég hosszú ideig szerepelt. Végül úgy döntött, hogy 2014-ben kilép a sorozatból, aminek egyébként 3 díjat is köszönhetett. A döntés viszont jónak bizonyult, hiszen a a Megszállottak viadala színésznőjeként is több díjra jelölték már.
Forrás: George szerepéhez kötődik az egyik légszívszorítóbb haláleset a sorozat történetében. Összesen 102 epizódban szerepelt, de végül ő maga döntött úgy, hogy távozik, mert nem tudott dűlőre jutni egyik kollégájával. A színész bátran beismerte a Grace klinika alatt, hogy saját neméhez vonzódik, 2013-ban pedig megházasodott, és Los Angelesbe költöztek férjével, valamint közös kutyáikkal. Jelenleg inkább a színházi szerepekre koncentrál, de azért sorozatokban is feltűnik néha.
Forrás: Mielőtt a Grace klinika színésze lett volna, Isaiah a Légierőnél dolgozott, és a Howard Egyetemre járt. 2005-ben csatlakozott a sorozathoz, ám elég hirtelen távoznia kellett, miután kifejtette negatív véleményét azokról, akik saját nemükhöz vonzódnak (különösen kollégája, a George karakterét megformáló T. R Knight irányába). A botrány miatt elég sok idejébe telt újra munkát találni, de egy ideje már a Visszatérők című sorozatban szerepel.
Forrás: Külsőleg a Callie Torrest megtestesítő színésznő változott a legtöbbet, hiszen teljes stílusátalakuláson ment keresztül. A színésznő egész életében tudta, hogy saját neméhez vonzódik, és 18 éves korában a családtagjainak ezt be is vallotta. Azonban amikor betört a filmiparba, fogalma sem volt arról, hogyan befolyásolja mindez később karrierjét, ezért csak néhány éve ismerte be publikusan, hogy a nőket szereti. Filmszerepek tekintetében viszont aggodalomra nem volt oka, hiszen Az elnök embere című sorozat egyik kulcsfigurája lett.
Forrás: Dr. Mark Sloan elég népszerű volt, miután 2006-2012 között játszott a sorozatban. Ennek köszönhette a hírnevet is, noha előtte a Bűbájos boszorkákban és az X-Menben is szerepelt. Két gyermeke született a színésznek, és bár feleségével elváltak, közösen nevelik őket. Legutóbb egyébként az Eufória című sorozatban láthattad Ericet.