Galéria

Sztárok, akik közös filmjük forgatása közben jöttek össze - és együtt is maradtak

Forrás:

Kezdjük a legharmatosabb kapcsolattal. A Trónok harca rajongói örömmel fogadták a hírt, amikor a két színész 2017 szeptemberében bejelentette az eljegyzés hírét a brit The Times napilapban. Rose és Kit 2012 óta voltak hol együtt, hol nem. 2018 júniusában azonban a skóciai Aberdeenshire-ben kötötték össze az életüket a megjelentek előtt. Harington egy brit beszélgetős műsorban így lelkendezett: "Beleszerettem a partnerembe. Ő Rose, aki Ygritte-et játsza, vele jöttem össze, és ő a legédesebb lány, aki sokkal jobban is járhatott volna!"


Forrás:

Ryan Reynolds még Scarlett Johansson férje volt, amikor a Zöld Lámpás forgatásán 2010-ben találkozott Blake Lively-val. A páros állította, hogy a forgatáson csak barátok voltak, de valószínűleg már akkor felizzott a szenvedély, hiszen 2011 végén randizni kezdtek, miután Reynolds válása lezajlott. A két színész 2012-ben házasodott össze, és két közös lányuk van, James és Inez (az idősebbik a nagypapájától örökölte lánynak szokatlan keresztnevét). A pár ma is tökéletes harmóniában él, gyakran ugratják egymást a közösségi médián – rajongóik nagy örömére, akik persze jól szórakoznak ezen.


Forrás:

Hollywood egyik legnépszerűbb és legstabilabb kettőse, 1997 óta tartanak ki egymás mellett. A páros először egy műsor kapcsán találkozott: Pinkett Will Smith szerelmének tárgyát szerette volna játszani a Kaliforniába jöttem című sorozatban, ám a szerepet végül nem ő kapta meg, mert túl alacsonynak találták. Mégsem mondhatjuk, hogy hoppon maradt, hiszen valami sokkal jobbat nyert el: Smith és Jada összebarátkoztak és 1995-ben randizni kezdtek egymással. 1997-ben házasodtak össze, leginkább Jada édesanyjának nyomására. Jada három hónapos terhes volt az esküvő idején, ennek megfelelően elég rosszul érezte magát a bőrében. Azóta két gyerekük született: egy fiuk, Jaden és egy lányuk, Willow. Will Smith tavaly egy interjúban azt mondta: eljutottak egy olyan pontra, hogy most már semmi olyan nem történhet, ami tönkretehetné a kapcsolatukat, bármit is tenne Jada, egész hátralévő életükben élettársak maradnak.


Forrás:

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik leghosszabb ideje együtt lévő sztárpárja: több mint 30 éve tart a kapcsolatuk. Ez pedig nem akármi arrafelé. A két színész már szerepelt együtt a képernyőn 1968-ban is, de csak 1984-ben szerettek egymásba, amikor a Második műszak című filmen dolgoztak. Azóta is jól bírják együtt, van egy Wyatt nevű közös fiuk, Goldie előző házasságából származó gyerekei, Kate és Oliver Hudson pedig maguk is színészek.


Forrás:

A közkedvelt hollywoodi páros a kilencvenes években az amerikai tinihorror forgatásán ismerkedett össze. Három év kellett ahhoz, hogy randizni kezdjenek, ám utána felgyorsultak a dolgok, és 2002-ben Mexikóban már össze is házasodtak. Két gyermekük születéséig várni kellett még néhány évet, a sztárpárt lefoglalta a munka, aminek több további közös film is része volt. 2009-ben aztán megszületett lányuk, Charlotte Grace, három évvel később pedig fiuk, Rocky James. A család Los Angelesben él boldogan, bár a szülők már nem dolgoznak színészként. Kapcsolatuk tartósságához talán az is hozzájárul, hogy nem veszik komolyan sem magukat, sem a pletykákat, amelyek a magánéletükkel foglalkoznak.


Forrás:

És végül akiket a halál választott el egymástól: Hollywood egyik legkedveltebb párosa korábban is találkozott már, de szerelembe csak a Szegények és gazdagok című kalandfilm forgatásán estek egymással. Bacallt eleinte nem nagyon érdekelte a férfi főhős, ám amikor idegesen és remegve megérkezett a forgatásra, a tapasztalt Bogart butácska vicceket mesélt neki, hogy megnyugtassa. A bimbózó románc hamarosan komolyra fordult, annyira, hogy a páros 1945-ben össze is házasodott. Bogart számos szerelmes levelet írt feleségének, az egyikben így vallott: "Azt hittem, már soha nem fogok tudni senkit szeretni... te vagy az utolsó szerelmem és életem hátralévő részében szeretni és figyelni foglak, és mindig készen állok arra, hogy segíthessek neked." A legendás színészóriás 1957-ben sajnos nyelőcsőrákban elhunyt, Lauren Bacall így hamar özvegyen maradt.