Galéria

A horoszkópod szerint ettől olyan jó veled szeretkezni

Forrás: A te egyik legnagyobb erősséged az ágyban az, hogy nem félsz kezdeményezni, és irányításod alá venni a dolgokat. Mivel arra törekszel, hogy bizonyos időszakonként belecsempéssz valami újat az élménybe, veled sosem lesz unalmas az együttlét. Itt is kimutatkozik, hogy milyen előnyös, ha valaki hozzád hasonlóan nyitott gondolkodással rendelkezik!
Forrás: A környezeted talán nem tudja rólad, de te igazán romantikus alkat vagy. Ezért nem is meglepő, hogy veled az együttléteket az érzékiség és a bensőséges hangulat jellemzi. Szereted az érzékeknek megadni a maximális stimulálást, ezért nálad nem ritka, hogy előkerülnek a gyertyák és a pihe-puha ágyneműk is, ha pedig évfordulót, egyéb jeles eseményt ünnepeltek, még jobban kiteszel magadért!
Forrás: Te nagyon szeretsz fantáziálni, és gyakran elmerülsz a saját álomvilágodban még a hétköznapok alatt is. Ezért ha szexről van szó, neked sosem önmagában az élvezet a fontos. Szerinted sokat számít, ha előtte megteremtitek a hangulatot, ezért napközben üzenetekkel, izgató mondatokkal pörgeted fel a párod kedvét, és addig vagy képes ezt csinálni, míg ő már egyáltalán nem bír magával!
Forrás: Veled az együttlétek mindig nagyon intim és bensőséges hangulattal rendelkeznek, mert képes vagy teljesen ráhangolódni a másikra. Annyira, hogy még ha nem is ismeritek egymást igazán a kapcsolat kezdetén, ő rögtön azt érzi, hogy te tökéletesen megérted őt, és tudod, mire van szüksége. Nálad a szexben nem a kielégülés az elsődleges, hanem az érzelmi utazás, amire együtt elindulhattok.
Forrás: A filmekben a szex mindig szenvedélyes és izgalmas, az emberek nagy része pedig ezt a tüzes vágyat keresi a kapcsolatában is. A jó hír, hogy veled valódi sztárnak érezhetik magukat, ugyanis mindent elkövetsz, hogy a szex heves és szenvedélyes maradjon évekkel később is! Szereted felpörgetni az eseményeket, szexi ruhát húzni, és elcsábítani a másikat, ami lehetőséget ad a kapcsolatotoknak az állandó megújuláshoz.
Forrás: Te mindig is nyitott gondolkodású voltál, a hétköznapokban és a hálószobában egyaránt, mert bár szereted előre megtervezni az életed, a rutint mégis nagyon utálod. Élénk fantáziavilágoddal (és azzal, hogy ezeket nem félsz elmesélni) pedig gyorsan elcsavarod bárki fejét az ágyban, ezért aztán nem csoda, ha nagyon izgalmas a szexuális életed. Valljuk be, te nem zárkózol el a szerepjátékok elől sem!
Forrás: Számodra a szex nem csak élvezeti célt szolgál. Szerinted ezen a téren is fontos az egyensúly, ezért egyszerre vagy domináns és közben nagyon gyengéd, a kettő között pedig folyamatosan váltakozol, ezért a partnered sosem tudhatja, most épp melyik oldaladdal találkozhat. Ez mindig hozzáad egy kis izgalmat az együttlétekhez! Az pedig nálad alap, hogy a szex után kötelező az összebújás és a beszélgetés, hogy még közelebb kerülhessetek egymáshoz érzelmi téren is!
Forrás: Már a kisugárzásodban is van valami megfoghatatlanul vonzó és ellenállhatatlan, ezért ha valaki, akkor te biztos, hogy intenzív szexuális élettel rendelkezel. Nyitott vagy az újdonságokra, és szereted a szexet valóban kiélvezni, ezért mindent őszintén elmondasz a párodnak. Épp ez a nyíltság az, ami segít, hogy minden gátat levetkőzzetek, és azt kapjátok egymástól, amire igazán vágytok.
Forrás: Veled a szex mindig egy kaland! Szereted az újdonságokat, imádsz kísérletezni, és kevés olyan dolog van, amire nemet mondanál. Ezért a párod aztán nagyon szerencsés, mert hiába vagytok együtt nagyon régóta, a szexuális életetek még így is képes újdonságokkal meglepni titeket. Gyorsan rá tudsz hangolódni az együttlétekre, ezért még akkor is nyitott vagy rá, ha egyébként épp nincs túl jó kedved!
Forrás: A karrieredben profi vagy, és nagyon szereted kezed között tartani az irányítást. Nem meglepő, hogy ebből a hálószobában sem igazán engedsz! Szeretsz te lenni a kezdeményező fél, nem félsz a kísérletezéstől, ez a vehemens és szenvedélyes hozzáállás pedig rendkívül felpörgeti a szexuális életeteket!
Forrás: Te nem félsz újdonságokat kipróbálni, mert azt az elvet vallod, hogy ha valami mindkettőtöket kielégít, kár lenne nemet mondani rá anélkül, hogy esélyt adnátok neki. Persze a határaid megvannak, de ezeken belül bátran mozogsz, és nem félsz elmondani a párodnak, hogy mit szeretnél tőle. Az őszinteség rengeteget számít abban, hogy mindkettőtöknek kielégítő legyen a szex, ezért mindig elmondod, ha valamin változtatnál!
Forrás: Számodra fontos, hogy a romantika és a bensőséges hangulat jelen legyen az együttlétek során is. Neked a szex nem csak egy élvezeti forrás, hanem lehetőség arra, hogy köteléket teremts valakivel, vagy a már meglévőt megerősítsétek. Az intim hangulat ezért már az első percekben megteremtődik, és a végén nem csak a fizikai, de érzelmi kielégülés is garantált. Nem véletlen, hogy ezek után mindig egy kicsit még szerelmesebbnek érzitek magatokat!