Galéria

Híres emberek szépséges lányai

Forrás: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe közös lánya még csak 20 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki, ugyanis nagy tehetsége van portrék és fotók készítéséhez. Bár még nem határozta el magát egy szakma mellett sem, de tökéletes babavonásai miatt már több márka is szeretett volna lecsapni rá.
Forrás: Ethan Hawke és Uma Thurman lányát tartják Hollywood egyik legígéretesebb üdvöskéjének, aki amellett, hogy színésznőként már olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Volt egyszer egy Hollywood vagy éppen a Kisasszonyok, még a szépsége is lenyűgözte a filmipart. Mayaban zseniálisan keverednek szülei tökéletes génjei.
Forrás: Pár hete Monica Bellucci és Vincent Cassel 15 éves lányától hangos a sajtó, ugyanis olyan varázslatos vonásai vannak, hogy a Milánói divatheteken a legnagyobb tervezőkről vonta el a figyelmet. Ezért sem meglepő, hogy ő lett a Dolce & Gabbana új arca. Kíváncsian várjuk, hogy mikor kapja meg első filmszerepét.
Forrás: Kate Moss 17 éves lánya szerencsére egy kicsit sem él olyan életet, mint a 90-es és 2000-es években híres édesanyja. De nemcsak emiatt figyeltek már fel rá a világ legnagyobb márkái, hanem, mert édesanyjához hasonlóan ő is vad szépséggel lett megáldva. Lila jelenleg a Marc Jacobs Beauty arca hamvas bőre és finom arcának köszönhetően.
Forrás: Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 16 éves lánya gyönyörű alakja és arca miatt jó eséllyel lehet egyszer szupermodell. Főleg, hogy szinte minden nagyobb divateseményen részt vesz édesanyja társaságában, aki mindenben támogatja tökéletes szépségű kislányát.
Forrás: Melanie Griffith és Antonio Banderas egyetlen közös gyermeke szó szerint szülei tökéletes kombója lett. A 23 éves fiatal lány még édesanyja egykori szépségén is túl tesz. 1999-ben a Tűzforró Alabama című filmben mutatta meg magát, valamint a Banzáj című sorozatban is játszott Antonio Banderassal. Azóta ugyan a tanulásra koncentrál, de szeretne híres szülei nyomdokaiba lépni, amely ezzel a külsővel nem lesz nehéz.