Galéria

Sztárok, akik rossz szülőnek bizonyultak

Forrás:

A színész már 7 éve egyáltalán nem találkozott gyermekével, mert a szcientológia tiltja neki, hogy kapcsolatot tartson a vallást nem követőkkel, és mikor 7 éve látta Surit, akkor is csak azért ment bele a találkozóba, hogy imidzsét megvédje, és jó apának tűnhessen a rajongók szemében. Azóta viszont már ez sem érdekli, és Tom világosan kijelentette: amíg Suri nem áll be szcientológusnak, addig ő nem akar vele találkozni.


Forrás:

Hulk Hogan jelenléte ezen a listán nem meglepő. Az ok pedig egyszerű: viszonya volt lánya egyik legjobb barátnőjével. Ez természetesen 24 éve tartó házassága végéhez is vezetett.


Forrás: Joan Crawfordról lánya, Christina rántotta le a leplet egy önéletrajzi könyvben. Christina szerinte anyja mindegyik gyermekét (a sztár összesen négy gyermeket nevelt fel) csupán reklámcéllal fogadta örökbe, hogy ezzel is megfeleljen a róla kialakított imázsnak, ám a négy fal között a családi idillnek nyoma sem volt, gyötörte és megalázta őt és testvéreit.
Forrás:

A Kardashian család matriarchája lányaiban mindig is az üzleti lehetőséget látta, és a siker érdekében nem félt bemocskolni a kezét. Sokak szerint ő szivárogtatta ki például Kim ominózus szexvideóját is, ami a reality sztárt sikeressé tette, de a többiek útját is legalább ennyire biztos kézzel irányította.


Forrás:

Woody Allen abban a pillanatban betonozta be a helyét erre a listára, amikor 1997-ben úgy döntött, feleségül veszi mostohalányát, Soon-Yi Prevint. A rendezőt már korábban, 1992-ben megvádolta akkori felesége, Mia Farrow azzal, hogy örökbefogadott gyermekei közül a még középiskolás Soon-Yivel, sőt, másik örökbefogadott kislányával, Dylannel is szexuális kapcsolatba került, ám Woody-t nem találták bűnösnek, ám ebbe sokan a mai napig nem tudtak belenyugodni.


Forrás: Charlie Sheen messzebb nem is lehetne attól, hogy megkapja a "legjobb apa" kitüntetést. A színésznek eddig öt gyermeke született 3 nőtől, mind az öt felügyeletét sikerült előbb vagy utóbb elveszítenie, sőt, még a gyerektartást sem tudja fizetni.
Forrás: OMG, soroljuk? June Shannon gyakorlatilag kizárólag olyan férfiakkal került párkapcsolatba élete során, akik vagy büntetett előéletűek voltak, vagy azok lettek. Mind közül azonban a legrosszabb Mark McDaniellel, aki molesztálta June legidősebb lányát, Anna-t, majd miután tetteiért 10 évet ült a börtönben, June újra találkozgatni kezdett vele.
Forrás:

Elég egyetlen rossz pillanat, hogy az embert a világ elkönyvelje rossz szülőnek, és ennek Michael a legjobb példa. Bár az a rossz pillanat tényleg nagyon erős volt. Mind emlékszünk erre a képre, és még mindig nem értjük, hogy gondolta...


Forrás:

Joe Jackson nem volt egy jó apa. Bár gyerekeit sikerre vitte, később többen, köztük Michael Jackson is úgy nyilatkozott, hogy apja fizikálisan és mentálisan is bántalmazta, az övvel verés például egy egészen gyakori dolog volt a család életében. Joe a mai napig az mondja, nem bánta meg, amit tett.


Forrás:

Tekintettel arra, hogy Courtney Love beismerte, hogy nem egyszer heroinozott, mialatt terhes vele Kurt Cobainnel közös gyermekükkel, Frances-szel, nem meglepő, hogy neve szerepel ezen a listán. Courtney az elmúlt években sem jeleskedett mintaanyaként, egy időre lánya felügyeleti jogát is elveszítette.