Galéria

Sztárok elárulták, kitől kapták életük legrosszabb filmes csókját

Forrás: Amikor Shailene Woodley-val forgatta a The Spectacular Now című filmet, a csókjelenet nem sikerült túl jól.

"Az első csókjelenetünk előtt Shailene elővett néhány kínai gyógynövény kapszulát, és mindet bevette. Borzasztó szaguk volt" - mesélte a színész egy interjúban.
Forrás: A két színész a Deadpool filmben alkotott egy párt, azonban a csókolózós jelenetek nem tartoztak a színésznő kedvencei közé. Sőt, szerinte kifejezetten rosszak voltak.

"Mindig azt mondom, hogy megcsókolni őt [Ryan Reynoldsot] abban a maszkban olyan volt, mint egy hatalmas latex óvszert csókolgatni. Végig gumiszag volt."
Forrás: A vizet az elefántnak című filmjük forgatásán Robert Pattinson elég beteg volt, de náthásan is kamerák elé kellett állnia: pont a csókjelenethez. Reese később elmondta, hogy egyáltalán nem volt kellemes, sőt, kifejezetten rossz volt, pláne, hogy Robertnek folyt az orra, és egy ponton véletlenül a parókájába törölte.

"Folyamatosan folyt az orrom, és épp fotózás is volt a jelenet közben, Reese pedig parókát viselt, és szó szerint beletöröltem az orromat" - mesélte Robert.
Forrás: Tudtad, hogy Selena Gomez élete első csókját egy forgatáson kapta, ráadásul Palvin Barbi pasijától, Dylan Sprouse-tól? Akkoriban az énekesnő még csak 12 éves volt, és nem éppen vidáman gondol vissza rá.

"Igazából előrehajoltam, hogy megcsókoljam, és túl hamar csuktam be a szemeimet, ezért végül félrecsúszott a dolog, és csak a fél ajkát csókoltam meg. Végül ez lett a világ legcikisebb csókja."
Forrás: Pókember fejjel lefelé történő csókja romantikusnak tűnik, de a valóság nem is állhatna ettél távolabb. Sőt, ami azt illeti, Tobey szerint épp ez a Kirsten Dunsttal való csókja sikerült a legrosszabbul.

"Fejjel lefelé lógtam, elég késő volt már, esett az eső, és a cseppek végig beleömlöttek az orromba. Aztán, amikor Kirsten felhajtotta a maszkomat, még levegőt se kaptam többet."
Forrás: Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence nagyon jó barátok, de amikor az Éhezők viadala miatt csókolózniuk kellett, az minden volt, csak kellemes nem.

"Bármikor, amikor meg kellett csókolnom [Jennifer Lawrence-t], az elég kellemetlen volt. Kívülről jól néz ki a felállás. Ő az egyik legjobb barátom, imádom őt, de a csókjelenetek előtt mindig tonhalat vagy fokhagymát vagy egyéb undorító dolgot evett. Aztán közvetlenül a jelenet előtt közölte, hogy 'Ja, tonhalat ettem' vagy 'fokhagymát kajáltam, és nem mostam fogat."
Forrás: Ki gondolta volna, hogy James McAvoy az Angelinával közös csókját tartja a legrosszabbnak? Pedig a Wanted című közös filmjük után így nyilatkozott.

"Elmondhatom, hogy milyen volt megcsókolni őt a forgatáson: kínos, izzadós, és kicsit sem szép."
Forrás: A színésznő a Mission Impossible második részét forgatta együtt Tom Cruise-zal, de a csókjelenetek nem éppen tartoztak a kedvencei közé.

"Megcsókolni Tom Curise-t egy kicsit undi volt és elég nedves. Tényleg úgy mentem haza a nap végén, hogy azon bosszankodtam... hányszor kell még ezt csinálnunk."
Forrás: A spanom csaja című film forgatásán Kate Hudson szívesen evett hagymás ételt. A gond az volt, amikor ezt követően csókjelenetet vettek fel...

"Forgattunk egy filmet közösen - A spanom csaját - és szerintem ő szándékosan egy rakat hagymát evett meg a közös jelenetünk előtt. Muszáj volt egy kicsit cikiznem miatta" - nyilatkozta Dane Cook.
Forrás: A part című filmet forgatta együtt Leonardo DiCaprióval a színésznő, de egyáltalán nem érezte jól magát, amikor csókolózniuk kellett.

"Szerintem Leonardo egy rendes srác, de nem akarnám, hogy ő legyen a szeretőm. Nem volt közöttünk őszinte szenvedély. Semmi érzékiség a jeleneteinkben. A víz alatti felvételeknél csak arra tudtam gondolni, hogy ne fulladjak meg. Még csak arra sem emlékszem, hogy csókolóztunk."
Forrás: Josh még elég fiatal volt, amikor a Manhattan kicsiben filmet forgatta Charlotte Ray Rosenberggel. 11 évesen, akkor és ott meg kellett csókolnia partnerét a kamerák előtt, és ez nem volt kellemes élmény számára.

"Szörnyű volt. Ott volt egy kábé 50 fős gárda, akik néztek engem, és ez volt a legkevésbé valós, legkevésbé intim környezet, amiben el tudtam volna képzelni az első csókomat."
Forrás: A Moszkító-part című filmjük forgatásán többször is csókot kellett váltaniuk, és bár a színésznő kedveli Harrison Fordot, azért nem feltétlenül élvezte ezeket a jeleneteket.

"A legkedvesebb, legédesebb pasas, akivel csak találkozhatsz. De nem tud csókolózni - egyszerűen nem megy neki a filmes csók."