Galéria

6 dolog, amin változtatnod kell, hogy 2020-ban boldog legyél (képek: Unsplash)

Forrás: Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy arról, milyen értékrend szerint és hogyan élsz. Az, hogy másoknak akarsz megfelelni, rengeteg energiádat felemészti, ráadásul lehetetlenség mindenkinek megfelelni. Mégis mi történik, ha az egyik kollégád nem kedvel? Ha az testvéred pasijának megmondod az őszinte véleményedet és emiatt feszkó lesz? Semmi!
Forrás: Ne aggódj olyan dolgok miatt, amelyeket nem te irányítasz! Ha ez sikerül csomó olyan dologra lesz energiás és időd, amit viszont befolyásolhatsz. Ezzel nem azt mondjuk, hogy ne legyél tettre-kész, amikor lehetne, sőt! Csak az olyan dolgok miatt ne stresszeld magad, amit nem te kontrollálsz.
Forrás: Ne hasonlítsd a saját életedet mások Instagram-életéhez! Egyrészt a fele annak sem igaz, másrészt mindig lesznek olyanok a látókörödben, akik valamiben előrébb járnak. Ha szeretnéd, hogy eljegyezzen a barátod, biztosan olyan képekbe fogsz belefutni, hogy szerelmes párok a tengerparton eljegyzik egymást, vagy csodás esküvői fotókat posztolnak. Hosszú távon ezzel ártasz magadnak, plusz másnak a te életed irigylésre méltó – a saját életed szépségeire fókuszálj!
Forrás: Ne hagyd, hogy a félelmeid visszatartsanak új lehetőségektől, élményektől, tapasztalatoktól! Van bakancslistád? Milyen hosszú? Mennyi pipa van rajta? Ugye nem akarod a halálos ágyadon megbánni, hogy szuper lehetőségeket kihagytál és alig van olyan a listádon, amit megvalósítottál? Legyenek terveid 2020-ra!
Forrás: Hagyd magad mögött a régi sérelmeket, az irigy gondolatokat! Ezek mind megkeserítik az életedet. Lépj tovább, hogy boldogabb lehess! Nyilván nem egy friss sérelemről beszélünk, annak kell egy kis idő, pár hónap. De ne engedd, hogy ezeket a negatív érzések mondjuk fél évnél tovább mérgezzenek!
Forrás: Nem kell, hogy mindig neked legyen igazad! Rengeteg energia, hogy meggyőzz mindenkit az igazadról, és nem mindig éri meg. Arról nem beszélve, hogy nyitotnak kell lenned, és mindig meghallgatni a másikat. egy új nézőpont neked is sokat adhat. Viták során rengeteg a feszültség, maradhatnak tüskék is utána, még akkor is, ha te nyerted meg a "csatát" – ezt mérlegeld!