Galéria

Ennyire gyakran kellene újraindítanod a készülékeidet

Forrás: Az emberek többsége csak akkor nyom egy újraindítást a telefonon, ha valami nem stimmel vele, pedig azért ennél kicsit rendszeresebben kellene sort keríteni rá. Szakértők szerint ahhoz, hogy megelőzd a problémákat, ne akadozzanak az appok, érdemes hetente egyszer újraindítani a készüléket.
Forrás: A tabletek jól bírják töltés nélkül, sőt, van, hogy ha nem igazán használod őket, hetekig bírják. Azonban hiába, ettől még igenis szükség van az újraindításra. Ha nem teszed, azt fogod tapasztalni, hogy az appok folyton lefagynak, bezáródnak, akadoznak a weboldalak, sőt, idővel az aksi élettartama is csökkenni fog.
Forrás: A gépeket is fontos lenne időnként kikapcsolni, nem elég ugyanis mindig alvó üzemmódra váltani. Ilyenkor sosem tud igazán pihenni a gép, ráadásul idővel azt tapasztalhatod, hogy egyre lassabban működnek az egyébként egyszerű feladatok is. Legalább hetente kétszer nyomj a kikapcsolásra!
Forrás: A routereket úgy találták ki, hogy éjjel-nappal menjenek, sőt, gyakran kihúzni, újraindítani nem is szabad őket! Azonban néhány havonta érdemes lehet nyomni egy újraindítást, máskülönben egyre lassabbnak érezheted az internetet. Ráadásul ezzel a feltörések esélyét is csökkentheted, úgyhogy időnként szakíts erre időt.
Forrás:

Az okosórák egyre népszerűbbé válnak az emberek körében, hiszen kis méretű, mégis képes vagy válaszolni rajta az üzenetekre, figyelni az alvásod minőségét, és az edzéseidet nyilván tarthatod. Az akkumulátor szerencsére elég sokáig bírja, mivel nem futnak a háttérben bonyolult programok, de azért pár hetente javasolt ennek is az újraindítása!