Galéria

Színészek, akiket lecseréltek, miközben futott a sorozat

Forrás:

A brit királyi család életéről szóló drámában a harmadik évad hozta el a nagy váltást. A The Crown című sorozatkészítője, Peter Morgan már a kezdetektől úgy vélte, hogy egy bizonyos ponton sokkal hitelesebb lesz a váltás. Nem mellesleg az összes főbb karaktert lecserélték…


Forrás:

A Riverdale című sorozat első évadában még Ross Butler alakította Reggie Mantle-t, ám a második évadban már Charles Melton vitte tovább a szerepet, miután előbbi színésznek döntenie kellett, hogy a Riverdale, vagy a 13 Reasons Why című sorozatot választja – ő utóbbi mellett tette le a voksát. 


Forrás:

Emlékszel még rá, hogy a Jóbarátokban egy epizód erejéig Anita Barone alakította Ross gyermekének anyját, Carolt? Bizony! 


Forrás:

A Pretty Little Liars című sorozatot sem kerülte el a csere! Alison jóképű bátyja az első évadban még Parker volt, majd a következő évadtól Jasont már Drew alakította. 

 


Forrás:

A The Fosters című sorozatban a 42 epizódon át Jake T. Austin vitte Jesus Adams Foster karakterét, majd 2015-ben átvette a karaktert Noah Centineo, aki 53 epizódon át keltette életre a srácot. 

 


Forrás:

A Trónok harca kétségtelenül tele volt jóképű színészekkel, de Ed mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Daenerys kis románca Daario Naharis szintén csere áldozata lett. Előbb Ed alakította, majd Michiel Huisman vette át a szerepet. Állítólag előbbi azért döntött a távozás mellett, mert szerepet kapott A szállító: Örökség című filmben.
Itt jegyeznénk meg, hogy a Trónok harca kiemelkedő volt csere szempontjából, hiszen számtalan karaktert alakított más színész a kezdetekhez képest. 


Forrás:

A True Blood című sorozatban hat évadon át láthattuk Luke Grimest James Kent karakterében, míg a hetedik évadban már Nathan Parsons játékát élvezhettük. Állítólag előbbi nem tudott azonosulni a karakter fejlődésének történetével…