Galéria

4 csillagjegy, akik csak nagyon sokára válaszolnak az üzenetekre

Forrás: Ha Bika jegyben születtél, akkor biztos, hogy körültekintő kommunikátor vagy, és egyszerre inkább csak egy dologgal szeretsz foglalkozni. Ezért amikor rengeteg ember ír neked üzenetet, ahelyett, hogy mindenkinek próbálnál azonnal félvállról válaszolni, inkább úgy döntesz, hogy majd később mindenkinek egyesével reagálsz. Amint lesz egy kis időd - mondod magadnak, és aztán szépen el is felejted, hogy mit ígértél magadnak.
Forrás:

Ikrek jegyűként te imádsz beszélgetni, és ha csetelsz, akkor szinte füstöl a kezed alatt a billentyűzet. Azonban ha kizökkensz belőle, nehezen állsz vissza, és hiába látod, hogy jönnek az üzenetek, az értesítéseket inkább kiikszeled. Nem csoda, hiszen mindig ezer gondolat cikázik a fejedben, egyszerre több dolgot is csinálsz, és nem mindig jut időd a csetelésre koncentrálni. Úgy 5-7 nap, és mindenki megkapja a választ tőled, fontossági sorrendben.


Forrás:

A Vízöntők szeretik a társaságot, azonban az energiájuk időnként kimerül, és ilyenkor gyorsan elmegy a kedvük a cseteléstől. Ebben az esetben az értesítések fül alatt már látják, hogy mit írt a másik, de mivel semmi izgalmasat, ezért úgy vannak vele, hogy erre már nem kell reagálniuk. Sokszor megesik, hogy nem elköszönéssel zárják a beszélgetést, hanem egy szimpla láttamozással, amiből a másiknak leesik, hogy ennek a társalgásnak itt már vége.


Forrás:

Mivel élénk fantáziavilágod van, és tele vagy gondolatokkal, sokszor megesik, hogy félbehagyod, amit csinálsz, mert egy másik dolog kelti fel az érdeklődésedet. Ezért van az, hogy néha elkezdesz válaszolni az üzenetekre, aztán valahol a közepénél elterelődik a figyelmed, és azon kapod magad, hogy a tévét nézed, vagy vicces videókat nézel a neten, a beszélgetőtársad meg a képernyő előtt várja, hogy végre reagálj. Néha egy kicsit az őrületbe is kergeted őket azzal, hogy látják a pötyögést, aztán azt is, hogy ez abbamarad, és lélekben már arra készülnek, valami nagyon komoly és hosszú üzenetet fogsz küldeni nekik.