Galéria

Még te is eldobod az agyad 2020 legújabb körömtrendjétől

Forrás:

Ha nem kedveled a feltűnő színeket és mintákat, de mégis feldobnád ezt a zseniális formát, akkor kérj rá egyszerű vonalakat és árnyalatban is inkább gyöngyházfényűt válassz, mint sötétet. Ezzel ízléses, mégis különleges hatást érhetünk el.


Forrás: A föld árnyalatai sose tudnak kimenni a divatból. Időtállóságuk mellett eleganciát és jó ízlést sugároznak, amely minden alkalomhoz és persze formához remekül illenek. Ezért, ha bevállalod a letört körömtrendet, mi ezekkel az nüanszokkal ajánljuk.
Forrás:

A letört körömtrend sokak számára lehet extrém első hallásra, így aki nem meri rögtön bevállalni a mintákat vagy a merészebb színeket, azok kezdjék a fekete, nude vagy halvány rózsaszín árnyalatokkal. Az eredmény egyszerre lesz letisztult és egyedi.


Forrás:

Akik szeretik az újdonságokat, a színeket és a bohém stílust, azoknak érdemes a letört formánál francia lakkozást kérni, méghozzá feltűnő árnyalatokkal. Idén a lila és a zöld mindegyik nüansza trendi lesz, ezért bátran kérjetek ehhez hasonlót.


Forrás:

A minták nagy szerelmesei igazi úttörői lehetnek ennek a formának a népszerűsítésében. Főleg, ha a különböző motívumokat és mintákat egy rövidebb hosszal párosítják.


Forrás: A pink szín mindig is nagy kedvence volt azoknak a lányoknak, akik szeretik a rikítóbb árnyalatokat, amelyeket egy-egy kővel vagy dísszel szoktak felturbóztatni a körmösüknél. Idén ezt érdemes lesz a letört alakú körmökön is kipróbálni.