Galéria

Sztárok, akik a nyilvánosság előtt omlottak össze

Forrás: 2007 a Narancsvidék egykori sztárjának sem volt túl jó. Rászokott a drogokra és folyamatos botrányokba keverte magát, amellyel elérte, hogy egy munkát se kapjon. A romboló életmódja miatt a szépsége is megkopott és többször tartóztatták le ittas vezetés miatt. Azóta ugyan tiszta életet él, de Hollywood soha többé nem fogadta vissza.
Forrás: A 2000-es években még őt tartották Hollywood egyik legnagyobb reménységének. Természetes szépsége és tehetsége mindenkit lenyűgözött. Azonban a növekvő népszerűség és a rosszul választott barátok miatt teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Alkoholizmusa és drogfüggősége miatt többször állították bíróság elé. Azóta egy filmben sem lehetett látni és az énekesi karrierjét is maga mögött hagyta. Helyette Görögország egyik szigetén nyitott egy szórakozóhelyet és plasztikafüggővé vált.
Forrás: Az egykori tinisztár Lindsay-hez hasonlóan nagy karriert futhatott volna be, de ő sem tudott megbirkózni a népszerűséggel. A drogok és a bulik megszállottja lett, amely teljesen tönkre tette a külsejét és a szellemi egészségét is. Többször utalták be rehabra és pszichiátriára is, de mindig visszaesett. Ma már egyedül a közösségi oldalairól lehet tudni róla bármit is.
Forrás: A színésznek többször voltak alkohol problémái karrierje során. A sztárok közül ő sínylette meg a legkevésbé a folyamatos botrányokat. 2008-ban, a Terminátor: Megváltás forgatása alatt kapott idegösszeroppanást, amelyről egy hangfelvétel is kiszivárgott. Szerencsére nem tette tönkre a karrierjét, de azért sokan emlékeznek arra az időszakára.
Forrás: 2011-ben kirúgták a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból, miután bántalmazta a második feleségét, és több nő is beperelte amiatt, hogy elhallgatta előlük, hogy HIV pozitív. Óriási botrányokba keverte magát, amelyeken a nyilatkozatai sem segítettek. Az alkoholba és a drogokba fojtotta bánatát, végül gyermekei és volt feleségei unszolására kezdte összeszedni magát, ami nem sikerült 100%-san. Szerepeket pedig azóta sem kap.