Galéria

A rose gold legzseniálisabb árnyalatai

Forrás: Az idei tavaszi hajszín trendet a gyümölcsök is megihlették, nemcsak Kylie Jenner. Ilyen lesz a rose gold sárgabarack árnyalata, amely elképesztően üde és friss hatást kelt. Aki kicsit félne ettől a színtől, annak az ombre változatát érdemes előbb kipróbálni, de ezzel a színnel nehéz lesz mellé nyúlni.
Forrás: Akik nemcsak bátrak, hanem extrémek is, mint Nicki Minaj, azok egy percig se habozzanak kipróbálni a platina változatát. Ám, ezt célszerű azoknak kérni a fodrászuktól, akiknek a bőre meleg tónusú, ugyanis a fehér bőrűeket sápaszthatja.
Forrás: Katy Perry mindig is imádott kísérletezni, ha a hajáról volt szó. Ám, ez a gyümölcsös sörbet szín elképesztően kiemeli a porcelán bőrét és még fiatalítja is, hogy a tövét nem engedte befesteni. Így a természetes hatás is megmaradt.
Forrás: Az egyszerűbb és kifinomultabb rose gold színt kedvelőknek született meg a bronzos árnyalat. Így akár sötétebb, akár világosabb bőrűek vagyunk, mint a gyönyörű modell, Iskra Lawrence, nyugodtan engedhetünk a csábításnak. Friss, fiatalos, de mégis királynői hatást kelt.
Forrás: A rose gold másik extrém árnyalata, Emily Ratajkowski kedvence, a Barbie pink lesz, amelyet legfőképpen a fesztiválozók fognak imádni. Ez a nüansz, ugyanis amellett, hogy csajos, vagány, még feltűnő is, amivel egy percig sem tudsz szürke egér maradni.
Forrás: A finom szépséget kedvelőknek Elsa Hosk rózsás árnyalata lesz a befutó. A gyönyörű modell a természetes hatás érdekében csak a hajvégeit festette be. Imádjuk!