Galéria

Környezetbarát dekortippek esküvőre

Forrás: Vágott virágok helyett ideális választás cserepes növényeket beszerezni, és azokat dekorként használni. Már csak azért is, mert az esküvő után ezeket szétoszthatjátok a rokonok között, vagy a saját otthonotokat is díszíthetitek vele!
Forrás: Aranyos ötlet, ha az apró virágokat, mint például az ibolyát földdel együtt teszed egy vázaként funkcionáló pohárba. Így az esküvő után a kertbe is elültethetitek őket!
Forrás: Ha viszont mindenképpen vágott virágot szeretnél, legalább a vázák terén hasznosíts újra! Ebben lehetnek nagy segítségedre a régi dunsztos üvegek, hogy ne kelljen új vázákat vásárolnod.
Forrás: Apropó dunsztos üvegek! Ezek dekorációs elemként is megállják a helyüket, például ha gyertyatartóként használod őket, hogy hangulatfényként üzemeljenek. De úszógyertyát is készíthetsz bele, a képen látható módon!
Forrás: Hasonló szerepet tud betölteni a dekorációban a régi pezsgős és boros üveg! Akár már önmagukban is jól alkalmazhatóak vázaként, de ha van egy bizonyos színskála a dekor terén, akkor akár abban a színben is megfestheted őket.
Forrás: Ami pedig a névtáblákat illeti, nem szükséges túlgondolni a dolgot, hiszen a vendégek maximum addig foglalkoznak vele, amíg megtalálják a helyüket. Akár falevélre is felírhatod, kinek hova kell ülnie!
Forrás:

De hasonlóan jó ötlet ugyanez kavicsokkal. Ez egyébként dekorációként is szépen mutat, és biztos, hogy mindenki magával fogja vinni a saját nevével ellátott kövét.


Forrás: Miért vennél új fatáblát, hogy ráírd az esküvői menetrendet, ha egy régi raklap ugyanezt a funkciót be tudja tölteni? Csak egy kis festékre lesz szükséged, hogy felírd rá, mikor mi történik majd!