Galéria

Híres emberek, akik nem a mosolyuk miatt lettek világhírűek

Forrás: A botrányos énekesnőt sokáig csúfolták szabálytalan fogsora miatt, de egy percig sem törődött vele. Azóta a világ egyik legnépszerűbb énekesnői közé tartozik, még annak ellenére is, hogy folyton a szerelmi életével borzolja a kedélyeket.
Forrás: A színésznő a Dawson és haverok című sorozattal vált ismerté és szinte pillanatok alatt a világ kedvence lett kislányos mosolyával. Apró fogaival és bájos mosolyával még Tom Cruiset is levette a lábáról. Igaz, hogy azóta elváltak és a fogain is javított egy kicsit, de ő a bizonyíték rá, hogy nem kell tökéletes mosoly ahhoz, hogy egy akkora nagyágyút fogjunk meg, mint Tom.
Forrás: Az X-men sztárja egy interjúban elárulta, hogy pontosan azért kapott meg bizonyos szerepeket, mert nem volt hajlandó porcelánhéjakat rakatni a fogaira csak azért, hogy másoknak megfeleljen. Anna azóta jobbnál jobb szerepeket kap és még a legszexisebb sztárok listáján is szép helyet foglal el.
Forrás: A világhírű énekesnő szexepilje mindig is a mosolyában rejlett. Madonna büszkén vállalja a metszőfogai közötti nem is olyan kicsi rést, amely egyesek szerint gazdagságot jelent. Végülis nincs olyan messze az igazságtól, hiszen az énekesnő tényleg gazdag lett, na és persze a pop koronázatlan királynője.
Forrás: A világhírű rendező annak ellenére, hogy a haját festeti, a fogaihoz senkit sem engedett közel. Egy interjúban Tarantino kijelentette, hogy sose volt szüksége kifogástalan külsőre, mert a nőket mindig a személyiségével (vagy a hírnevével) vette le a lábáról.
Forrás: Adriana kétség kívül a Victoria's Secret egyik legsikeresebb és legtovább foglalkoztatott szupermodellje volt, aki csak majdnem tökéletes. Annak idején egy modellválogatáson egy ügynök pontosan a kusza fogsorában látta meg a siker kulcsát, amely be is jött. A csodás modell majdnem két évtizeden át volt a márka egyik meghatározó arca.