Galéria

Kevésbé ismert érdekességek Millie Bobby Brown-ról

Forrás:

Az első csók minden lány életében különleges jelentőséggel bír, Millie viszont ebben is különleges, ugyanis az a bizonyos első a Stranger Things forgatásán csattant el Finn Wolfhard-al. „Fura volt, de jó értelemben... Finn egyike a legközelebbi barátaimnak, nem szívesen csókolnék meg egy idegent, így könnyű volt őt megcsókolni. Tudom, ez talán furcsán hangozhat, de nekem ez volt az első” – nyilatkozta korábban Millie.


Forrás:

Millie mit sem sejtett arról, hogy a Stranger Things rögvest egy hajnyírással is jár majd, egészen az első éles találkozóig, ahol viszont már egyből a nagy kérdéssel várták: „Na, mehet?” Az anyukája teljesen kiborult, ő viszont csak annyit mondott: „Ez csak haj, majd visszanő”. Ahogy az sem zavarta, hogy néhány hónapig számtalan alkalommal nézték fiúnak.


Forrás:

Egy interjú alkalmával megkérdezték Millie-t arról, hogyha egy dolgot tanácsolhatna a fiatal nőknek, mi lenne az: „Legyen azok, akik lenni akarnak. Nekem is mindig ezt mondogatták a szüleim: »Millie, legyél az, aki lenni akarsz«. Igen, hangos vagyok, szókimondó és nagyon önfejű, de ez van, ettől vagyok én Millie Bobby Brown. És az emberek vagy elfogadnak, vagy nem, de aki nem, azzal miért is foglalkoznék?”


Forrás:

Az első csók után Millie alaposan belehúzott, listájáról már David és Victoria Beckham 17 éves fiát, Romeot is kipipálhatja. A két tini még 2016-ban találkozott először, amikor Millie egy díjat adott át az exfocistának, és a szóban forgó rendezvényre apukáját pont Romeo is elkísérte. Később a színésznő egy interjúban bevallotta, hogy nagyon kedveli a srácot, majd amikor kérdezték tőle, hogy mit szeretne, mi történjen karakterével a Stranger Things harmadik évadában, mosolyogva csak ennyit válaszolt: „Nem is tudom. Mondjuk valami Romeo Beckhammel kapcsolatban”.


Forrás: 2018 novemberében, a Gyerekjogok Világnapján jelentették be, hogy Millie-t hivatalosan is a UNICEF jószolgálati nagykövetté választották. Ekkor mindössze 14 évesen, ő lett a legfiatalabb, akit a szervezet valaha kinevezett, a színésznő pedig most arról álmodozik, hogy végre ne csak szavakkal tehessen a gyerekek jogaiért. Szeretne csatlakozni az UNICEF egyik missziójához, hogy élesben is kipróbálhassa magát.
Forrás:

Milly még csak 16 éves, de már most a kisujjában van az a laza elegancia, ami másoknak egy élet alatt sem jön össze. Mindehhez pedig társul egy csipetnyi a 80-es évek sikkjéből, ha már a sorozat is ebben az évtizedben lüktet. A filozófiája az öltözködésről pedig egészen egyszerű: „Nem hiszem, hogy a ruha teszi az embert, de határozottan hozzátesz ahhoz, hogy emlékezetesebb maradj mások szemében”.


Forrás:

Ezt a lányt nem lehet félvállról venni. Tavaly felkerült a Times híres, „A világ 100 legbefolyásosabb embere” listájára, ezzel ő lett a legfiatalabb, aki valaha ezen listán szerepelt. És még sehol sincsenek a húszas évei!


Forrás:

A színésznő menő sztárbarátokkal is büszkélkedhet, szívének viszont mind közül a legkedvesebb a híres rapper, Drake. Kapcsolatuk ott kezdődött, mikor a rapper elhívta őt és családját az egyik koncertjére, azóta pedig gyakran beszélnek egymással. Mikor egy interjúban arról kérdezték Millie-t, mégis mi lehet a közös pont egy 16 éves lány és egy 32 éves férfi között, ő csak ennyit válaszolt: „Például szuper tippeket kapok tőle, a pasizűrökben mindig ő segít nekem”.