Galéria

Február top 10 szépségújdonsága

Forrás:

Ezzel a szempillaspirállal olyan elképesztően hosszú pillákat varázsolhatsz, mintha csak egy szépségszalonban készült volna. Dupla hullámú, szempillaemelő keféje és rostokkal gazdagított formulája lenyűgöző pillákat eredményez. Gigi Hadid is ezzel varázsol óriás pillákat.


Forrás:

Meglátod, megillatozod és azonnal beleszeretsz ebbe a fürdőbombába. Érzéki, virágos illatának köszönhetően  a tavasz hírnökeként minden fürdőszobában ott a helye. 

 


Forrás:

Arany kaviár kivonattal segít fokozni a kollagén termelést és a bőr sejt közötti állományának hálózatát tömöríti újra. Finomítja a szem formáját és optimalizálja a bőr fényvisszaverő képességét.


Forrás:

A Lipikar Baume AP+ testápolót kiegészítették egy új technológiával, amely korlátozza az ekcémában szerepet játszó Staphylococcus baktériumok szaporodását és fennmaradását, ezáltal megerősítve a bőrön élő mikroorganizmusok egyensúlyát. Meghosszabbítja az ekcémára hajlamos bőr nyugalmi állapotát és csillapítja a vakarózást.

 


Forrás:

Narancs és csokoládé árnyalatok találhatóak ebben a cuki vegán és gluténmentes palettában. Matt és csillámló színek, melyek gyönyörű melegtónusú szemsmink elkészítését teszik lehetővé. A vidám, narancsos, meleg színek és az ínycsiklandozó narancsos csokiillat pillanatok alatt rabul ejti az érzékeinket.


Forrás:

A tejes állagú hajpakolás 98%-ban természetes összetevővel erősíti a hajat. A termék 2 verzióban kapható: A Ricinus Oil mandulatejjel és ricinusolajjal nyújt megoldást a gyenge, töredezésre hajlamos hajnak. A Restoring Honey mandulatejjel és mézzel táplálja a nagyon igénybevett, töredezett végű hajat.


Forrás: Hőre aktiválódó, könnyed spray, ami selymesen puha, szöszmentes szárítási eredményt biztosít minden hajtípusra és minden hajformához. Antioxidánsokban gazdag kék- és fehér ciprussal és citrommal védi, fitósavakkal ellenállóvá teszi a tincseket.
Forrás:

A magas növényi kollagént tartalmazó vadnövény, az indás ínfű felépítésében nagyban hasonlít a bőrben található kollagénhez. Az Yves Rocher ezt a szuper értékes vadnövényt felhasználva újította meg a Lifting Végétal termékcsaládját. A termékekben lévő növényi olajok és az öko-csomagolás egyszerre táplálja, feszesíti a bőrt és kíméli a bolygónkat.


Forrás:

A vegán testápoló muru muru vajjal és rózsaolajjal ápolja, hidratálja és kényezteti a bőrt.


Forrás:

A fejbőrnek is szüksége van a radírozásra, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti a fejbőr sejtjeinek megújulását és serkenti a mikrokeringését. A Scrub Apaisant édesnarancs héjjal, a Énergisant tengeri sóval gondoskodik a mélyreható tisztításról, a tincsek ragyogásáról.