Galéria

Meghan hercegné tökéletes szemöldökének titka

Forrás:

"Az idő múlásával egyre ritkább lesz a szemöldök, ezért a legfontosabb kipótolni azokat a lyukakat és foltokat, amelyeket elveszítettünk az elmúlt években" - mondja Martin.


Forrás: Hogy mi Martin személyes kedvence, ha szemöldökformázásról van szó? A zselé, amit kötelezően szőrnövekedéssel ellentétes irányba kell felvinni.
Forrás: A sminkmester személyes kedvence a Gimme Brow a Benefit Cosmetics-től.
Forrás: De más márkákkal is érdemes kísérletezni, a lényeg mindössze a tökéletes színválasztás. Tipp: Brow Revival, Max Factor, 3999 Ft
Forrás: A tökéletes szemöldök elkészítéséhez nem feltétlen kell külön termékeket vásárolnod, a szemöldököd színével, illetve egy annál néhány árnyalattal világosabb matt szemhéjpúder is tökéletesen megfelel a célnak. Martin kedvenc trükkje az éles, határozott vonalak elmosása a világosabb árnyalattal, különösen a szemöldök alsó ívének esetében, ami nagyon természetes hatást kelt.
Forrás: De ha mesteri szinten szeretnéd űzni a szemöldökformázást, akkor szerezz be egy színeidhez passzoló palettát. Tipp:
Brow Palette, Bourjois, 3999 Ft
Forrás: Martin másik nagy kedvence a hajlakk, ami elsőre talán merészen hangoztat, de tökéletesen formázza a szemöldököt, sőt, tartja is a kialakított formát egész nap. Ha kedveled a drámaibb megjelenést, vigyél fel egy kis hajlakkot a szemöldöködre egy szemöldökfésű segítségével, és a hatás nem marad el!
Forrás: A vékony szemöldök a 90-es években hódított utoljára, és reméljük ez még sokáig így marad. Martin szerint a szemöldökcsipeszt maximum a kóbor szálak eltüntetésére érdemes használni: " A legtöbbször elkövetett hiba a szemöldök túlszedése vagy túlkopasztása, ne csináljátok, tényleg ne!" Ámen.