Galéria

5 illatpár szerelmeseknek

Forrás:

A harmonikus illatpár az érzelmi kapcsolódások és a szerelem előtt tiszteleg. Mindkét illat kiemelt összetevője a kék lombú óriásfenyő. Ez az energikus fás jegy határozza meg a két illatot és köti össze őket.

A női: modern virágos-fás illat, kirobbanóan ragyogó és szikrázó fejjegyekkel. Frissességét a kék bazsalikom és a grépfrút adja. Meghatározó összetevője a neroli édes virágos illatfelhője, amely a hozzáadott kék óriásfenyő, a vetiver és cédrusfa fás elegyével sokoldalú, nőies illattá teljesedett ki.

A férfi: citrusos, aromás illat fás alappal. Elsőként a gyömbér, mandarin és kardamom olaj illata bűvöl el. Meghatározó eleme még a boróka-ciprus keverék, egyedi jelleget kölcsönöz az illatnak. A szantálfa, a vetiver, és végül, de nem utolsósorban az illatduó közös különleges illateleme, a kék óriásfenyő teszi teljessé.


Forrás:

Az Emporio Armani YOU páros illatok története új epizóddal folytatódik, melyet a szerelemben töltött pillanatok megfagyasztásának és az idő megállításának vágya ihletett meg. A páros mindkét tagja friss, magával ragadó és csábító.

A női: friss cseresznyével, pünkösdi rózsával, pacsulival és fehér pézsmával ragadja meg a szerelmeddel töltött pillanat varázsát.

A  férfi: lime-mal, levendulával, zsályával és borostyánfával öleli körül viselőjét.


Forrás:

A lebilincselő illatpár egy érzéki utazásra invitál. Arra ösztönöz, hogy a rohanó világban álljunk meg és figyeljünk a párunkra, tegyük emlékezetessé az estét, az éjszakát.

A női: a krémes, mézes őszibarackkal indít, majd előtűnik a meleg szívjegy, a pörkölt kávé, az alapjegyben pedig a lágy és nőies vanília öleli körül a kissé férfias vetivert, így kölcsönözve ellenállhatatlan vonzerőt az illatnak.

A férfi: fűszeres és üde gyömbérrel indít, amely a szívjegyben találkozik a vágyfokozó mondia gyökérrel és a maninka gyümölccsel, míg a rendkívül férfias és nyers életerőt sugárzó vetiver alapjegyként tündököl.


Forrás:

A limitált illatpár a RED szervezetet támogatja az AIDS elleni harcban.

A női: fűszeres, virágos, amely érzéki és kifinomult illatjegyekkel rendelkezik. A fejillatban a kettősség él: élettel teli piros paradicsom és málnalikőr. A bolgár rózsakivonat, a tiramisu felejthetetlenné teszi, szexiségét a kifinomult queenwood, a pacsuli varázsának és a mósusz érzékiségének elbűvölő találkozása.

A férfi: fűszeres fougere illat, amely érzéki és ellenállhatatlan. A fejillatban a gyömbér fűszeressége felerősíti az egzotikus fűszerek melegségét. A szívillatban megtaláljuk az abszint csípősségét, az édes és füstös illatokat, ezek kombinációja az életöröm érzetét kölcsönzi a parfümnek.


Forrás:

Ünnepli a nem hagyományos módon, de rendkívül hitelesen kifejezett modern szerelmet.

A női: a kreáció alapja a légies pézsma, a mennyeien finom és lágy patchouli prisma. Frissességét a grépfrút, virágos jellegét az ibolya és az arab jázmin adja.

A férfi: karakteres világát a vibráló hűvös fűszerek, citrusos és enigmatikus férfias aromás jegyek jellemzik. Az üdítő gyömbér, mandarin és rózsabors, az illat fejjegyei tovább gazdagítják az illatkompozíciót.