Galéria

5 cipőtrend, ami 2020-ban hatalmas népszerűségnek örvend majd

Forrás: Az espadrillesek magas sarkú vagy éppen lapos talpú változatban is kaphatók, de egy dolog mindig megegyezik: fonott, háncs talpazattal rendelkezik, amitől nem csak vagány lesz, de rendkívül kényelmes is. Tavasszal ezek nagyon népszerűek lesznek, és a kényelem szempontjából is van egy jó hírünk, hiszen ezúttal a lapos talpú fazon lesz a legmenőbb!
Forrás: Tavaly nagy rajongás övezte a nagyon vékony pántú szandálokat, idén pedig ezek továbbra is maradnak a topon. Azonban annyi izgalmat belecsempésztek a dologba, hogy most az aszimmetrikus pántokra helyezték a hangsúlyt, amelyek egy kicsit izgalmassá teszik a cipőt.
Forrás: A loafer jellemzője, hogy kényelmes és visszafogott, de hogy ne legyen túlságosan unalmas, most a magasabb sarkakra helyeződik a hangsúly. Ettől egy kicsit elegánsabbá és nőiesebbé válik, de ugyanakkor megmarad kényelmes praktikussága!
Forrás: Emlékszel még, amikor gyerekként imádtad az úgynevezett holdjáró cipőket, mert magasabbá tettek? Nos, a platform után most a flatform is beköszön tavasszal, ami lényegében gyerekkorunk kedvencének egy kicsit modernebb változatát jelenti, leginkább szandál formájában. A pontot az i-re a szatén anyagok és a színest minták teszik majd fel.
Forrás: Ez nem is kifejezetten cipőtrend, de tény, hogy az általad viselt lábbelit tökéletesen ki tudja egészíteni. A 2000-es években felkapott volt a bokalánc, aztán lecsengett, de tavaly már elkezdett visszatérni a divatba. Most pedig olyan tervezők álmodták bele kollekcióikba, mint Prabal Gurung, JW Anderson és Proenza Schouler.