Galéria

Ez lesz 2020 tavaszának legmenőbb színe

Forrás: A tavasz egyik legillatosabb virága nem hiába lett lila, ugyanis, ha erre a színre nézünk, rögtön az áprilisi finom szellőt érezzük a bőrünkön. A lilának ez a mélyebb, szinte kékesebb árnyalata elképesztően elegáns hatást kelt, hiszen egyszerre visszafogott, mégis merész.
Forrás: Idén a lila világosabb nüanszai is nagy figyelmet fognak kapni, hiszen meleg és tónusos hatást kölcsönöznek bármely szettünknek. Akár sportos, akár alkalmi ruhában gondolkozunk, ne féljünk ehhez a színhez nyúlni.
Forrás: Hihetetlen, de rengetegen nem tudják, hogy nemcsak a feketét és a fehéret, hanem a lilát is bármilyen színnel párosíthatjuk. SŐT! Egy lila nadrágkosztüm és egy sárga kabát kombó, még Victoria Beckhamet is képes lenne levenni a lábáról.
Forrás: Aki a visszafogottság híve, annak a lila leghalványabb árnyalata lesz a kedvence, amely a levendula. Ezt csodás, mégis finom színt sokszor látni nyoszolyólányokon, hiszen látványos, mégsem vonja el annyira mindenki figyelmét. Ettől függetlenül, ha nem esküvőre, hanem a mindennapokra választanád készülj fel, hogy mindenképp ki fogsz tűnni a tömegből. Na, persze abszolút jó értelemben!
Forrás: A mi nagy kedvencünk, Margot Robbie idén hódított. Nemcsak a Botrány című filmben nyújtott alakítása, hanem a film  New York-i premierjén viselt ruhája miatt is. A gyönyörű színésznő egy különleges szabású darabot választott, méghozzá levendula színben. Egyszerűen tökéletesen festett!