Galéria

A sztárok lélegzetelállító frizurái

Forrás: Elképesztő ez a frizura. Az énekesnő a Grammy-díjátadón jelent meg ezzel a csodálatosan megkreált hajjal. Mini hajfonások alul kontyban, melyet kövekkel fogtak össze a még ragyogóbb hatásért.
Forrás: Magasra tűzött konttyal jelent meg Lupita a Critics' Choice Awardon. A frizura különlegessége az arany színű hajdrót, amely többször körbefut a konty alatt. Az arany szemhéjpúderrel tökéletes az összhatás.
Forrás: A színésznő apró fonásait csillogó gyöngyökkel díszítette, amitől káprázatosan ragyogott az Oscar-partin.
Forrás: Az énekesnő laza frizurával érkezett a Grammy-díjátadóra. A tavasz egyik hajtrendje egy csavarás a fejtetőn, két oldalt egy-egy lelógó szabad tincs neki is nagyon bejön.
Forrás: A színésznő nem tudott választani a konty és a lófarok között, ezért megalkotta a kettő hibridjét. Így szabadon marad a háta és megcsodálhatjuk ruhájának mutatós vállpántját és szép tetkóját is.
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő egy mutatós, ezüst színű hajcsattal díszítette bob frizuráját. Ez egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb megoldás.
Forrás: A színésznő a fonását a fülbevalójához illő, ezüst hajdróttal egészítette ki. Tökéletes párosítás.
Forrás: Az énekesnő is gyöngyökkel párosította a hajfonást. Fekete-fehér pöttyös ruha, fekete haj fehér gyöngyökkel feldobva, az eredmény csodálatos külső.