Galéria

6+1 sorozat, amit ne hagyj ki 2020-ban

Forrás: 2020 sem telhet el Baby Yoda nélkül, már idén érkezik a Mandalorian második évada. Az első Star Wars sorozat remek példa volt arra, hogy van még mit kiaknázni a franchise-ból, hogy a Skywalker-mentes Star Wars is Star Wars, illetve létezhet még olyan, hogy a fanok minden rétege elégedett.
Forrás: A Marvel immár nem csak a mozikban akar az első lenni, belevágnak a sorozatkészítésbe is. Első minisorozatukhoz le is igazolták a Bosszúállók két népszerű, de kevésbé elkoptatott karakterét. Az Anthony Mackie (Sólyom) és Sebastian Stan (Bucky Barnes) főszereplésével készülő alkotás 2020 nyarán startol majd a Disney+-on.
Forrás: Cate Blanchett első sorozata, kell ennél több érv a Mrs. America mellett? Szerintünk sem! A Hulu megtörtént eseményeken alapuló sorozata a konzervatív aktivistáról, Phyllis Schlafly-ról szól, aki többek között támogatta az antifeminizmust, és ellenezte az abortuszt.
Forrás: Az Eufória minden szempontból üdítő színfoltja a tavalyi évnek. Az óriási sikerű széria elsősorban annak köszönheti népszerűségét, hogy tabuk nélkül enged bepillantást a mai középiskolás tinik életébe, miközben a szereplők keresik helyüket a világban, és megtapasztalják a drogot, szexet és erőszakot. A második évad történetéről még alig lehet tudni valamit, az viszont biztos, hogy Rue karakterének megpróbáltatásai még nem értek véget.
Forrás: Reese Witherspoon számára már nem ismeretlen a sorozatok világa a Hatalmas kis hazugságok óta, most pedig már nemcsak szerepel bennük, hanem újakat is alkot. A Little Fires Everywhere című regény olyannyira Reese kedvence lett, hogy cége, a Hello Sunshine rögtön meg is vásárolta a könyv jogait, az elkészült sorozat forgalmazását pedig a Hulunak sikerült megkaparintania.
Forrás: Az Úr sötét anyagaihoz hasonlóan, egy újabb már mozikban láthatott alkotás univerzumát bővítik ki a sorozat formájában. A Snowpiercer egy rendkívül izgalmas posztapokaliptikus világot tár elénk, ami az 1982-es Le Transperceneige című francia képregény alapján készült.
Forrás: Nicole Kidman továbbra sem tervezi, hogy visszatér a mozivászonra, helyette inkább jön új minisorozata Hugh Grant-el. A The Undoing sztorija egy sikeres pszichológus köré épül majd, akinek látszólag tökéletes élete darabokra hullik, mikor csupán napokkal első könyvének megjelenése előtt eltűnik a férje.