Galéria

Csábító tavaszi illatok

Forrás:

A parfüm egy új kalandra hív, mégpedig a sivatag szívébe. Ez a fás-ciprus illat egy még intenzívebb, mámorító változata az eredeti Nomade kompozíciónak. Egy igazán egyedi, vibráló és érzéki illat.


Forrás:

Egy áttetsző és légies jázmincsokor. A jázmin kusamono kompozícióba, azaz olyan japán virágkompozícióba helyezve, melyet a bonsaiok egy vagy számos természeti elemet új magasságokba emelő művészete inspirált. A jázmin a völgyi liliommal és egy csipetnyi ámbrával összefonódva új dimenziókat nyit meg és lerántja a leplet szirmainak és fehér virágának erős jegyeiről.


Forrás:

A modern virágos-fás illat, kirobbanóan szikrázó fejjegyekkel indít. Először a kék bazsalikom tűnik elő grapefruittal párban az aromás frissességért. A szívjegy meghatározó összetevője a neroli édes virágos illatfelhője, amely az alapjegyként hozzáadott kék óriásfenyő, valamint a vetiver és cédrusfa fás elegyével sokoldalú, nőies illattá teljesedett ki.


Forrás:

A La Vie Est Belle történetében új fejezet kezdődik, egy kirobbanó kombináció különleges vörös írisz & vörös vanília felhasználásával. Az illat egy igazi gorumand egy fantasztikus csavarral gazdagítva. Intenzív, ragyogó fukszia, mely izzó parázsként hevíti a levegőt szenvedélyével, boldogságot árasztva maga körül.


Forrás:

Kristálytiszta üdeség, édes érzékiség ötvözete leheletnyi provokatív színezettel. A citrusos illat vegán, 79%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. És a csomagolása is újrahasznosítható. Ezért külön plusz pont jár.


Forrás:

Az ikonikus fekete kávé a megigéző és vérpezsdítő ázsiai sárkányvirággal bűvöl el. Az üvege hosszúkásabb formát öltve, belülről neonnal megvilágítva tör új magasságokba.


Forrás:

Egy igazán különleges és inspiráló illat, amely erőt és lendületet ad céljaink eléréséhez és önmaguk megvalósításához. A lendületes rózsabors, a merész és kifinomult írisz, valamint a különleges pacsuli lehengerlő illatával bármilyen akadályt könnyedén leküzdhetünk.


Forrás:

Az érzéki illat szívét, a rózsaesszenciát a bergamott frissessége emeli ki, melyet a krémesen puha kókusz és vanília lágyan ölel körbe. Egy finom csipkeszalag és leheletnyi pink kölcsönöz az üvegnek elegáns megjelenést, mely értékes gyémántként ragyog.


Forrás:

Fűszeres, virágos illat érzéki és kifinomult jegyekkel. A fejillat élettel teli piros paradicsomból, friss, fás jegyekből és málnalikőrből áll. A szívillat elegáns és játékos, bolgár rózsakivonattal és édes tiramisuval. Az alapillatok, a kifinomult queenwood és a pacsuli megerősítik az illat szexi megjelenését.


Forrás: Az illat akár egy napsugár, ragyogással, vidámsággal öleli körül viselőjét. A citrusos-fás parfüm grapefruit, birsalma, narancsvirág és jázmin összetevőkkel dobja fel viselőjének a napját.