Galéria

10 tárgy, amitől sokkal otthonosabb lesz a lakásod

Forrás: Mi lenne, ha az éjszaka hangulatát behoznád a hálószobádba is? Egy ilyen lámpa nagyon otthonossá teszi a helyiséget!

kutyubazar.hu
Forrás: A sötétítőfüggöny elengedhetetlen része a lakásnak, pláne, ha nincs redőnyöd. De ne érd be az egyszerű színekkel, amikor ilyen menő mintákat is találhatsz!

ebay.com
Forrás: Ha nem akarsz festményeket vagy tájképeket kitenni a falra, a feliratok mellett is leteheted a voksod. Ezek kifejezetten modern stílusúvá teszik a szobákat!

etsy.com
Forrás: Sokat számít, hogy milyen bútorok vannak a szobában, ezért legalább egy különleges darabra muszáj szert tenned. Egy ilyen függőfotel nem csak kényelmes, de nagyon menő is!

butopea.com
Forrás: Ha igazán jópofa virágtartót szeretnél, egy ilyen lefetyelő kaspót is érdemes lehet beszerezned! Plusz előnye, hogy a növényt folyamatos nedvességgel látja el.

crazyshop.hu
Forrás: Rengeteg cuccod van, és sokszor a könyved, telefonod, tableted az ágyad mellett végzi a földön? Esetleg csak úgy tornyosulnak a holmijaid az éjjeliszekrényen? Szuper választás egy ilyen falra szerelhető rendszerező, ami segít rendet tartani!

aliexpress.com
Forrás: Nem mindegy, milyen illat van az otthonodban! A legtökéletesebb hangulatot egy jól megválasztott gyertyával is megteremtheted.

jysk.hu
Forrás: A lebegő polcok nem véletlenül olyan népszerűek! Nem csak helyet biztosítanak a tárgyaidnak, de az üres falakat is feldobják.

obi.hu
Forrás: Szívesen merülsz a habok közé, és akár egy órán keresztül is ott felejted magad? Akkor neked szinte kötelező egy ilyen tálcát beszerezned!

trendotthon.hu
Forrás: Törölközők, ruhadarabok, egyéb tárgyak tartására egy ilyen menő, macskás akasztó is szóba jöhet!

wish.com