Galéria

A 92. Oscar-gála legcukibb párjai

Forrás: Igaz, hogy Keanu szíve hivatalosan is (végre) foglalt, hiszen Alexandra Grant művésznővel élnek boldog párkapcsolatban, ám a színész most szerette volna, ha édesanyja, Patricai is kap egy kicsit a rivaldafényből. Fantasztikusan néztek ki egymás mellett fekete-fehérben.
Forrás: Keanuhoz hasonlóan Joaquin sem menyasszonyával, Rooney Maraval érkezett a gálára, hanem egész családjával. Azonban a legtöbb és legjobb fotó testvérével, Rainel készült, akik Keanuhoz és édesanyjához hasonlóan ellentétes színekben mutatták meg magukat a fotósok legnagyobb örömére.
Forrás: Rami még 2018-ban nyerte meg a legjobb színésznek járó díját, amelyet a Bohém rapszódiában nyújtott alakításáért kapott meg. A forgatásokon szerettek egymásba Lucyval, akivel azóta is boldogan élnek. Így nem is volt kérdés, hogy idén is együtt érkeznek az eseményre. Egyszerűen fantasztikusak együtt.
Forrás: A szépséges színésznő sajnos alul maradt Renée Zellweger alakításával szemben, viszont elképesztően gyönyörű volt párja mellett, aki annak ellenére, hogy nem nyert, egy interjúban elmondta, hogy nála fantasztikusabb színésznő nincs kerek e világon.
Forrás: Adam Driver mint mindig, most is visszafogottan jelent meg csinos felesége Joanne oldalán, akivel sikerült tökéletesen összeöltözniük. A színészt egyébként a Házassági történetben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb férfi főszereplő díjára, de végül Joaquin Phoenix őt is legyőzte.
Forrás: A világhírű pár is tiszteletét tette az Oscar-díjkiosztón, ahol Chrissy egy csodás türkiz ruhában állt büszkén férje, John Legend oldalán.
Forrás: A mi híres magyar modellünk, Palvin Barbi szerelmét, Dylant kísérte el a gálára, ahol le sem vették egymásról a szemüket. Holott több mint két éve alkotnak egy párt. Reméljük még sok-sok éven át láthatjuk ilyen boldognak őket egymás mellett.
Forrás: Az Oscar-díjas színész és felesége, Rita Wilson sem maradt otthont. A házaspár 32 éve van együtt jóban és rosszban, ami meg is látszik rajtuk, hiszen minden évben ugyanolyan fénnyel ragyogják be a gálát a szerelmükkel. Imádjuk őket!