Galéria

Híres szépségek, akik tudták, hol a határ a plasztikában

Forrás:

2008-ban a világ legszexisebb nőjének választották az FHM magazin olvasói. Nem is csoda, hiszen a Transformers első és második részében nemcsak a férfiak, hanem a nők is beleszerettek tökéletes szépségébe. Azóta eltelt 10 év és 3 gyerekes édesanya lett, de a szépsége mit sem kopott. Ezt pedig elsősorban annak köszönheti, hogy plasztikai sebésze éppen annyi hiarulonsavval tölti fel az arcát, amely 30 fölött inkább csak megelőzi a megereszkedést. Megan egyébként ahogy a divatban, úgy a plasztikában is a minimalizmus híve. Száján és orrán is leheletnyi változtatást kért az orvosától.
Forrás:

Kendall esetében már látványosabb a változás, hiszen pár éve még egy teljesen átlagos, szimplán csinosnak nevezhető leányzó volt. Mára azonban Kim világhírű sebészének, Dr. Simon Ouriannak hála a legmenőbb és legszebb modellek között tartják számon. A szupermodell az orrát formáztatta meg, a száját apránként töltette fel, hogy kacsaszáj helyett csókos hatást érjen el. Ám, ami látványosra, mégis előnyösre sikerült az a szemöldök emelése egy pici botox-szal.
Forrás:

A Pletykafészek egykori sztárja olyan mint a bor, a korral nemesedik. Ehhez viszont szüksége volt egy kis sebészi beavatkozásra is. Blake mindig is utálta a nagy orrát, amelyet keskenyebbre szabadott és az ínymosolyát is megcsináltatta. Azt kell, hogy mondjuk ő az, aki tényleg csak azt és annyit csináltatott meg, amivel Istennő lett.
Forrás:

A mi csodás Jenniferünk sosem tartozott a klasszikus szépségek közé markáns vonásai miatt, amelyet ő maga jobbnak látott egy icipicit átszabatni. Jen sosem titkolta, hogy az orrát és az állát bizony a plasztikának köszönheti, de a csodás, különleges vonásai megmaradtak. Azt még hozzá kell tenni, hogy a színésznő botox ellenes. Imádja az apró nevető ráncait a szeménél és a homlokán, ugyanis véleménye szerint egy színészt pontosan a mimikája tud igazán hitelessé tenni. IMÁDUNK JEN!
Forrás:

Nem találunk szavak! Ugyanis a két kép között majdnem 30 évnyi különbség van. A mai napig nem tudni, hogy a színésznő UFO vagy megtalálta-e az örökfiatalság szérumát, mivel elmúlt 50 és semmit sem fogott rajta az idő. Rengeteget edz, táncol, sok vizet iszik és figyel a belső harmóniájára. Ahogy arra is, hogy szépségét úgy tartsa meg, hogy ijedt arcok helyett csodáló tekinteteket kapjon. A színésznő nem botoxoltat, viszont az orrkisebbítést és állcsúcs hosszabbítást sajnos nem tudja letagadni. Ettől függetlenül le a kalappal Jlo előtt!
Forrás:

Bella eltökélte, hogy Victoria's Secret modell lesz, amelyhez úgy érezte, hogy  ívesebbé kell varázsoltatnia az állát és csontosabbá tennie az arccsontját. A cicás tekintet érdekében pedig a szemöldökét is megemeltette.