Galéria

Új korszak köszönt be a szürke összes árnyalatában

Forrás: Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a szürkének kizárólag csak egy színűnek kell lennie, az bátran válasszon olyan darabokat, amelyek mintásak vagy éppen kockásak. Zseniálisan fel tudja dobni a szettünket.
Forrás: A szürke szín egyik legnagyobb előnye, hogy bármivel megfűszerezhetjük, nem ronthatjuk el. 2020-ban a metál árnyalata is nagy hangsúlyt kap, amelyet nemcsak munkába lesz érdemes viselni...
Forrás: Valljuk be: edzéshez senki sem szeret feltűnő színű ruhát venni, hiszen épp elég, hogy kőkeményen dolgozunk a tökéletes testért. Ha szeretnél edzés közben picit elvegyülni, akkor erre a halvány, betonszürke nadrág és pulcsi kombóra szavazunk.
Forrás: Már tavaly is hódítottak a lenge szabású palazzo nadrágok és a hosszú kardigánok, amelyek grafitszürke árnyalatban a hétköznapok tökéletes választása lehet.
Forrás: A karika fülbevaló képtelen kimenni a divatból. Idén a vastagabb metálos, ezüst fog hódítani, amit már most imádunk!
Forrás: Sok nő hiszi azt, hogy az első randin csak és kizárólag egy kihívó ruhával tudnak magunkba bolondítani egy férfit, pedig nem! Egy sötétszürke, V-nyakú ruha tökéletes választás, hát ha még egy magas sarkúval is feldobjuk.
Forrás: Ha már táska és klipsz, akkor miért pont a hajkiegészítőket hagyjuk ki? 2020-ban a hajcsattok is újra visszaköszönnek, leginkább a szürke fémes árnyalataiban.