Galéria

Az idei év legjobbjai manikűr trendjeitől dobsz egy hátast

Forrás: Az idei év egyik legzseniálisabb újítása, hogy csillagképeket kérhetünk a körmünkre. Akár kisgöncölt, akár a csillagjegyünket kérjük, az összhatás még így is elegáns lesz. Nektek, hogy tetszik?
Forrás: Az előbbi körömtrendtől eltérően azokra is gondoltak idén a körmök nagy mesterei, akik mindig mindenből a legvadabbat, legtöbbet és legfeltűnőbbet kérik. Ez az égbolt összes égitestére igaz lesz, amelyeket elsősorban földszínekre javasolnak, hogy ízléses legyen a végeredmény.
Forrás: Nincs az az Isten vagy világvége, ami el tudná törölni a földkerekségről a francia manikűrt, hiszen mindig képesek valami újjal feldobni, hogy újra és újra az egyik nagy kedvencünk legyen, ha a körmösünkhöz látogatunk. Idén a duplavonal az egyik legmenőbb. Imádjuk!
Forrás: A színtelen lakk és gél lakk, még lehet meseszép. Ha nem szereted a színes és mintás körmöket, de szeretnél letisztult és ápolt hatást kelteni a kezeiddel, akkor neked bizony a baby boomer lesz a befutó.
Forrás: 2020-ban sem kell lemondani a színekről, de most inkább a finomabb, pasztell nüanszok kapnak főszerepet.
Forrás: Mindenkinek van olyan barátnője, aki nem bír magával, ha a körmeiről van szó. Bár az erőteljes és harsány árnyalatok nem kapnak olyan nagy hangsúlyt, mint tavaly, idén a méregzöld és a metálzöld kombinációjával igazi oázist kérhetünk a körmösünktől.
Forrás: A minimalizmus nem egyenlő a színtelen lakozással. Ebben az évben hódítani fognak a finom arany díszek, amelyek tökéletesek tudnak lenni a hétköznapokra és egy buliba is.