Galéria

Sztárok, akik 40 éves koruk előtt küzdöttek meg a rákkal

Forrás: Az Így jártam anyátokkal színésznőjét petefészekrákkal diagnosztizálták 25 éves korában, amikor a sorozat még javában zajlott. Noha a daganat nem volt rosszindulatú, az orvosok szerint jónak sem igazán lehetett nevezni, így számtalan műtétre volt szükség ahhoz, hogy a színésznő ma már egészséges legyen.
Forrás:

2008-ban, amikor a színésznő 36 éves volt, egy orvosi vizsgálat során megtudta, hogy mellrákja van. A doktorok javaslatára akkor melleltávolító műtétet hajtottak rajta véghez. Christina egy interjúban árulta el, hogy lánya születése segített neki feldolgozni a történteket, és megtanulta, hogy van élet a betegségen túl is.

A színésznő viszont tavaly tudta meg, hogy szklerózis multiplexet találtak nála, így forgatja a Dead to Me utolsó évadát is. Azóta teljesen kerüli a nyilvánosságot, állapotáról sem tudunk sokat.


Forrás: A Marvel-filmek Hulkja 33 évesen ment el orvosához, miután többször is rémálmok gyötörték. A színész attól félt, hogy agydaganata van, és megérzése sajnos helyes volt. Végül megfelelő kezelésekkel sikerült legyőznie a daganatot, és ma már Hollywood egyik legnépszerűbb sztárja.
Forrás: A Modern család színésznője a valóságban is erős nő. 28 évesen kiderült, hogy pajzsmirigyrákja van, erről viszont a nyilvánosság előtt egyáltalán nem akart beszélni. A kezelések és a műtét teljes titokban zajlott, ami során a pajzsmirigyét eltávolították, és mai napig gyógyszereket szed, hogy testének biztosítsa a hormonokat.
Forrás: A színész, akit rengeteg filmben és vígjátékban láthattál mókás szerepben, mindössze 14 éves volt, amikor 3-as stádiumú Hodgkin-limfómával diagnosztizálták, ami a nyirokrendszer daganatos megbetegedése. A színész akkoriban rengeteg kezelésre járt, és a kemoterápia tehet arról, hogy tiniként valamilyen szinten megállt a fejlődésben. A kezelés ugyanis elpusztította a gyorsan növő sejteket, így csontjai nem szélesedtek, csak növekedtek.
Forrás: 2005-ben, mindössze 37 évesen szembesült az énekesnő azzal, hogy mellrákja van. Kylie egy interjúban később elárulta, hogy diagnózisa az életére hatással van, és muszáj volt megtanulnia, hogyan éljen együtt a megváltozott helyzettel. Végül sikerült legyőznie betegségét, és képes volt továbblépni.
Forrás: A Szex és New York sztárja 2002-ben, 36 éves korában tudta meg, hogy mellrákja van. Noha a sorozatot még javában forgatta akkor, sikerült titokban tartania betegségét a nyilvánosság elől. Miután eltávolították a melléből a daganatot, és sugárkezelésen ment keresztül, sikerült legyőznie a betegséget, és a Mellrák Szövetség egyik nagykövete lett.
Forrás: A Hetedik mennyország színésze 28 évesen tudta meg, hogy Hodgkin-limfómája van. Fél éven át minden második héten kemoterápiára kellett járnia, hogy le tudja győzni a betegséget, később pedig elárulta, hogy betegtársai segítettek neki abban, hogy végig optimista maradjon.