Galéria

Dakota Johnson legjobb stílustrükkjei, amiket megéri ellesni

Forrás:

A hétköznapokon mindig szeret kényelmesen és lezseren öltözködni, ami egy percig sem egyenlő az igénytelenséggel - amely sok sztárnál észrevehető. Dakota egyik kedvenc darabja a farmer, amelyet egy egyszerű pólóval és mokaszínnel hord. És, ha épp nincs kedve a lesifotósokhoz, akkor egy kalapot is előkap a gardróbjából, amellyel igazi hippis hatást tud kelteni.


Forrás:

A hivatalos eseményeken sem hajlandó kihívó szettekbe bújtatni a tökéletes alakját. Dakota odáig van a fekete színért, holott sokan úgy gondolják, hogy a porcelán bőrű nőket kifejezetten sápasztja ez az árnyalat, de a színésznő dámaként képes viselni. Íme a bizonyíték.


Forrás:

A színésznő megszállott sportrajongó, vagyis inkább "mozgásrajongó", ezért gyakran látni edzőruhában. Szereti a lenge, hosszú ujjú felsőket és a cicanadrágot. Ilyenkor kötelezően a kényelmet tartja szem előtt. De valljuk be: még így is zseniálisan fest!


Forrás:

Néha-néha azért képes meglepni a közönséget és a fotósokat egy-egy vörös szőnyeges eseményen, ahol egy tőle - talán - szokatlan ruhára esik a választása. 2019-ben többször is olyan ruhákat és estélyiket választott, amelyek szatén anyagból készültek. Ezek pedig nemcsak a bőre finom tónusát, hanem az egész személyiségét kiemelték. Nekünk ez az egyik kedvencünk tőle!


Forrás:

A nadrágkosztüm a színésznő egyik kedvenc "alapdarabja", hiszen ezzel sosem lehet mellélőni – főleg, ha hivatalos rendezvényre kap meghívást. Az egyik kedvenc élénkebb színe a piros, amelyet pontosan az olyan szetteknél veti be, ahol a férfiasabb fazonokat tudja ezzel kompenzálni. Az összhatás pedig egyszerre szexi és elegáns. TÖKÉLETES!


Forrás:

A színésznő él-hal a skót kockás darabokért, amelyek az utóbbi években óriási hangsúlyt kaptak a legnagyobb tervezők kreációiban. Egyszerre hagyományos, eredeti, elegáns és bohém. Egy felsőt a lehető legegyszerűbben tudunk vele feldobni.


Forrás:

Sok tervező és divatház azt imádja a sztárban, hogy nem akar kényszeresen a legjobban kinéző vagy legfeltűnőbb szépség lenni, ugyanis az egyik legjobb divattippje szerint mindig abban lehetünk a legszebbek a tömegben, amiben jól érezzük magunkat.