Galéria

Sztárok, akik csak a szakítás után tudták meg, hogy babát várnak

Forrás:

Ha realitysztár akarsz lenni, akkor gondoskodj a nézőid szórakoztatásáról. A Kardashian család pontosan ismeri ezt az alapszabályt (mi az, hogy ismerik, ők találták fel), és nem is kispályáznak. Nem kivétel ez alól Kourtney és Scott sem, akik már a kapcsolatuk kezdetén is nap mint nap szakítottak, majd kibékültek. Az első bébi egy mosolyszünet idején fogant. „Sokkolt a hír” – jellemezte érzelmi állapotát Kourtney, amikor megtudta, hogy terhes. Mason 2009 decemberében született meg; a szülésnél természetesen jelen volt a realityshow stábja.

A pár kibékült (majd szakított, majd kibékült, majd szakított és így tovább), és két további gyermekük született, Penelope és Reign, majd újra szétmentek. Jelen pillanatban nem tudni, mi a helyzet köztük.


Forrás:

A New England Patriots sztárja és Bridget Moynahan színésznő három évig alkottak egy párt, mielőtt 2006-ban szakítottak volna. Tom gyorsan továbblépett és összekavarodott mostani feleségével, Gisele Bündchennel, de 2007 februárjában felröppentek a hírek, hogy Moynahan túl van az első trimeszteren. Mindkettőjüknek a kis John Edward Thomas Moynahan az első gyermeke, aki 2007 augusztusában jött világra. „Hagyománytisztelő lány vagyok, hiszek a házasságban, mindig úgy képzeltem, hogy férjem és családom lesz. Egy ideig nehéz volt elfogadni, hogy egyedülálló szülő leszek” – nyilatkozta Bridget később a Harper’s Bazaarnak.

Bündchen számára se volt egy fáklyásmenet ez a helyzet. „Egyik pillanatról a másikra a csapból is ez folyt, úgy éreztem, ez már nem is az én életem. Talán mondanom sem kell, hogy nem volt könnyű időszak. De erősebbek lettünk tőle.” Gisele és Tom 2009-ben házasodtak össze és két közös gyerekük született (Benjamin 2009-ben, Vivian 2012-ben). Bridget pedig Andrew Frankel menedzserhez ment hozzá 2015-ben. A kisfiút azóta is közösen nevelik.


Forrás:

Bristol Palin neve akkor került fel a bulvártérképre, amikor épp a legrosszabbkor talált teherbe esni: 18 évesen, pont amikor édesanyja, a republikánus alaszkai szenátor Sarah Palin elindult alelnökjelöltként John McCain mellett a 2008-as amerikai elnökválasztáson. Ezt követően sokat kampányolt a tinédzserkori absztinencia mellett (vagyis hogy a tinik inkább ne szexeljenek, hogy elkerüljék a korai nem kívánt terhességet). Fia, Tripp Easton Mitchell Johnston-Palin 2008 decemberében jött világra, és Bristol ezután még hosszú ideig pereskedett a gyerek apjával, Eric Johnstonnal a gyerekelhelyezés és a gyerektartás ügyében. Később újra összejöttek és eljegyezték egymást, de aztán hamar szakítottak.

2015-ben Bristol eljegyezte magát Dakota Meyerrel, és májusra volt kitűzve az esküvő, de alig pár nappal előbb az örömanya, Sarah Palin bejelentette, hogy az eseményt lefújták. Egy hónappal később Bristol bejelentette, hogy terhes. Lánya, Sailor Grace decemberben jött világra.

Újabb pereskedés kezdődött, és Meyer egyes híradások szerint apasági tesztet követelt, hogy láthassa a lányát. 2016 júniusában Bristol és Meyer között helyreállt a béke – olyannyira, hogy mint kiderült, titokban össze is házasodtak. 2017 májusában megszületett második lányuk, Atlee Bay. Sajnos a kapcsolat nem bizonyult hosszú életűnek: 2018 februárjában Meyer beadta a válókeresetet és az eljárás ezúttal pár hónap alatt le is zajlott.


Forrás:

A kosárlabdasztár Nick Young éppen Iggy Azalea rapperrel járt jegyben, amikor kiderült (2016-ot írtunk), hogy excsaja és tinikori szerelme, Keonna Green terhes tőle. Nekik már volt egy közös fiuk, Nick Jr. Ámde ez az apró incidens csak egy volt az okok közül, amiért Iggy páros lábbal rúgta ki Nicket: a Twitteren (hol másutt) írta meg az ausztrál énekesnő, hogy a férfi a közös otthonukban csalta meg más nőkkel, csakhogy előtte elfelejtette kikapcsolni a biztonsági kamerát.

Green később bevallotta, hogy 2015 szeptemberében kezdett újra találkozgatni Younggal, amikor már exe és Iggy jegyben jártak. „A pillanat hevében történt a dolog – emlékszik vissza. – Azt mondtam neki: Nick, ne bénázz, őszintének kell lenned Iggyvel. Ő erről hallani se akart. Az én részemről nem volt titok. Nem éreztem bűntudatot: szerelmes voltam egy férfiba, és tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében.” Nick és Keona azután még egy darabig járogattak, pillanatnyilag nem tudni, mi a helyzet velük. Iggy Azaleának pedig több kapcsolata is volt Nick után; most éppen állítólag szingli.


Forrás:

Hugh, aki nemrég az Egy nagyon angolos botrány című tévésorozatban alakított nagyot a meleg liberális politikus, Jeremy Thorpe szerepében, a magánéletében sem unatkozik. 2011-ben lánya született, Tabitha. „A kislány édesanyjával futó viszonya volt. A terhesség nem volt tervezett, mindazonáltal Hugh nem is lehetne boldogabb és mindenben támogatja a babát és édesanyját. Mindent megbeszéltek és szívélyes baráti kapcsolatot ápolnak egymással.” A szóban forgó édesanya egy korábbi éttermi hosztesz, Tinglan Hong. A viszony úgy látszik, mégsem volt olyan futó, mert Grant és Hong egy második gyermeknek is örvendhettek 2012 decemberében, egy Felix nevű kisfiúnak. A Sun úgy tudta, hogy továbbra sincsenek együtt.

2012 szeptemberében, tehát három hónappal Felix születése előtt Grantnak fia született; a kis John Mungo édesanyja egy svéd tévés műsorvezető, Anna Eberstein (képünkön középütt). Vagyis a két nő terhessége közt átfedés volt, és Hugh 15 hónap alatt háromszoros apává lett. Anna és Hugh kapcsolatából még két gyermek született: egy kislány, Susanne, 2015-ben és egy kisfiú (akinek a neve nem publikus) 2018-ban. Ugyanebben az évben össze is házasodtak, ami az akkor 57 éves színész első esküvője volt.


Forrás:

A Puerto Ricói származású színész és Rod Stewart rocker lánya egy futó kapcsolat után tudták meg 2011-ben, hogy babát várnak. „Kimberly terhes. Benicio az apa és nagyon támogató. Bár ők nem egy pár, alig várják, hogy megszülessen a baba” – nyilatkozta Benicio pr-osa a People magazinnak. Állítólag a futó kapcsolat kifejezés viszonylagos: egy „névtelen forrás” szerint évek óta tartott a dolog. „De végig hol együtt voltak, hol külön, hosszú-hosszú időn át” – pletykálta a jóakaró.

Delilah Genoveva Stewart Del Toro 2011 augusztusában jött világra. Benicio jelen volt a szülésnél és azóta is apaként vesz részt Delilah életében, akit az ő kezdeményezésére Puerto Ricóban kereszteltek.


Forrás:

Ők már a kapcsolatuk kezdetétől, 2004-től újra és újra összekülönböztek, 2010-ben mégis összeházasodtak és nem sokkal később megszületett a két nagyobbik fiú, Noah (2012) és Bodhi Ransom (2014). De náluk is zajlott az élet: 2015-ben a színésznő beadta a válókereseket „kibékíthetetlen ellentétek”-re hivatkozva. Egy hónappal később lefotózták őket a paparazzik, de ekkor még nem sokan gyanakodtak arra, hogy újra kibékültek volna: két fiút nevelnek közösen, nyilván kénytelenek időt tölteni együtt. És aztán robbant a bomba: 2016 áprilisában Megan valami pocakféleséggel jelent meg a nyilvánosság előtt!

Fox kezdetben nem kommentálta a híreszteléseket, ezért az apa kiléte is kérdéses volt. Aztán csak kiderült, hogy ismét Brian Austin az apa, és Journey River meg is született 2016 októberében. Azóta egyébként már elváltak férjével.