Galéria

A Modern család sztárjainak való életbeli párjai

Forrás: Jay, (vagy ahogy sokan ismerik, Al Bundy) a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere, a színész pedig már évtizedek óta filmezéssel foglalkozik. Feleségével, Catherine Rusoff-fal kapcsolatuk igazán érdekes: 1986-ban házasodtak össze, majd három évvel később már el is váltak (ekkor egyébként több, mint 10 éve alkottak egy párt). Azonban barátságuk megmaradt, és végül 1993-ban ismét egymásra találtak, majd újra egybekeltek. Első gyermeküket Claire-nek nevezték el, a másodikat Sophiának, és azóta is boldog házasságban élnek.
Forrás: Hollywood egyik legdögösebb sztárpárjaként emlegetik Sofiát és Joe Manganiellót, akivel még 2014-ben ismerkedett össze, és fél év után már nem csak összeköltöztek, de jegyben is jártak. 2015 óta házasok, közös gyermekük nem született, de a 47 éves színésznőnek még előző házasságából van egy fia. A családalapítást nem zárták ki a terveik közül, de Sofia egy interjúban elmondta, hogy tudja, természetes úton ez nekik nem jönne már össze, és inkább majd meglátják, mi lesz a jövőben.
Forrás: A Modern család egyik legszórakoztatóbb karaktere kétség kívül Phil, az örök optimista. Ty Burrell pedig a való életben is boldog családapa: feleségét, Hollyt még 1999-ben ismerte meg, amikor mindketten színészi iskolába jártak, és lassan 18 éve házasok. Közös gyermekük nem született, de örökbefogadtak két kislányt. Greta és Frances most épp 6 és 8 évesek, Ty pedig igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen minden nap otthon vacsorázik velük, a munka pedig nem veszi el minden szabadidejét.

A rajongóknak egy kicsit rossz hír, hogy a sorozat befejeztével Ty hátat fordított a színészkedésnek, mert nem szeretne olyan projekteken dolgozni, amelyek elszakítják őt családjától. Inkább a producerkedés az, ami jobban érdekli, és szinkronszínészként dolgozik. Hogy színészként visszatér-e, azt még nem tudni.
Forrás: Julie Bowen, akit a sorozat Claire-jeként ismerhetünk, a valóságban is három gyermek édesanyja (pontosabban három kisfia született). Még 2004-ben ment hozzá Scott Phillips-hez, akivel viszont 13 év után, épp két és fél éve döntöttek a válás mellett.

Kapcsolatuk nem igazán jó, tekintve, hogy a válás következtében rengeteget vitatkoztak az anyagiak elosztásán, sőt, a férfi házastársi támogatást is követelt volt nejétől, aki 500.000 dollárt keres egyetlen epizódért.

Julie Bowen jelenleg szingli.
Forrás: A Modern család egyik legszórakoztatóbb karaktere a valóságban az ellenkező nemhez vonzódik, és már ötödik éve él boldog kapcsolatban barátnőjével. Lindsay Schweitzer nővérként dolgozott, amikor egy jótékonysági eseményen összetalálkoztak, és rögtön randizni kezdtek. Kapcsolatukat viszont a nyilvánosságtól távol élik, így túl sok közös fotót, privát sztorit nem találni róluk.
Forrás: A sorozat Mitchje a való életben is megtalálta az igaz szerelmet, méghozzá Justin Mikita személyében. Még 2012-ben jegyezték el egymást két év együttlét után, majd rá egy évvel később egybekeltek, és az Instagramon jól látszik, mennyire összeklappolnak. Justin szívesen elkíséri férjét a különböző forgatásokra, az ezzel járó utazásokra, így nagyon sok időt tudnak együtt tölteni! Tavaly aztán első gyermekük is megérkezett.
Forrás: A 29 éves színésznő életének egy igazán boldog szakaszában jár, kezét ugyanis épp a nyáron kérte meg szerelme. Még 2017-ben ismerkedtek össze egymással az internetnek köszönhetően, Wells ugyanis egy reality műsorban szerepelt, ahol felkeltette Sarah érdeklődését. A színésznő a Twitterre írta ki, hogy mennyire bejön neki a srác, aki örömmel vette a bókokat, és csetelni kezdett vele. Rövidesen randizgatni kezdtek, majd hamar kiderült, mennyire jó párost alkotnak, így most már gőzerővel szervezik esküvőjüket.
Forrás: Miután 2019 végén lezárta 3 éves párkapcsolatát, elég hamar rátalált a szerelem a szintén színész Luke Benward oldalán. Komolyak terveik, hiszen nemrég össze is költöztek.
Forrás: Bár a sorozat Luke-ja még csak 20-as évei elején jár, túl van az első komolyabb kapcsolaton. 2017-ben többször is lencsevégre kapták Hannah Glasby modellel, amint randizgatnak és kézen fogva sétálnak. A kapcsolatukat sosem erősítették meg, de valószínű, hogy Nolan azóta már szingli lett.