Galéria

Híres párok, akiket mindenki irigyel

Forrás:

Sarah és Freddie 18 éve rajonganak egymásért. Bevallásuk szerint, ha egy kapcsolatra munkaként tekintesz, az nem szül jót. Pontosan ezért ők már az eleje óta életük legnagyobb kalandjának fogták fel a köztük lévő kapcsolatot, valamint arra is ügyelnek, hogy hiába van két közös gyerekük, mindig legyen idejük kettesben lenni.


Forrás:

Goldie Hawn és Kurt Russel kapcsolatát irigyelheti a világ talán a legjobban, hiszen 37 éve élnek együtt boldogan. Bár nem házasodtak össze, mindig elmondják, hogy kapcsolatuk alapja a sok nevetés és a jó szex. (Lehet benne valami!)


Forrás:

A híres műsorvezető és gyönyörű felesége 12 éve kötötték össze hivatalosan is az életüket. Ellen és Portia elárulta, hogy nem könnyű fenntartani a tüzet, de a közös élményekkel és nagy beszélgetésekkel igenis el lehet érni, hogy két ember szövetsége erős és stabil maradjon.


Forrás:

Hollywood egyik kedvenc párja 23 éve van együtt jóban és rosszban. Ők azok, akikről süt, hogy nemcsak házastársak, hanem igazi lelkitársak is. Egy velük készült interjúban azt nyilatkozták, hogy a humor és az egymás iránti tisztelet segítette át őket minden mélyponton.


Forrás:

A volt amerikai elnök és felesége nemrég ünnepelte a 28. házassági évfordulóját és mindketten elmondták, hogy ma sem választanának mást egymás helyett. Szerintük a boldog és kiegyensúlyozott kapcsolat egyik legfontosabb alappillére az őszinteség és a közös élmények.


Forrás:

A sztárpár már több mint három évtizede van együtt és állításuk szerint harminc év után már olyan szimbiózisban élnek egymással, hogy szavak nélkül is tudják mire van szüksége a másiknak. Tom elárulta, hogy azért ilyen jó a köztük lévő kapcsolat, mert egymás legjobb barátai is és nincs olyan, amit ne tudnának megbeszélni.