Galéria

Ide a utazz a kínai horoszkópod szerint!

Forrás:

Velük utazz: patkány, kígyó és kakas. 

Ide utazz: Tianjin és Bolívia 

Fókuszálj! Aktivizáld az enerigatartalkaid és a tehetségednek megfelelő feladatokra összpontosíts. Vigyázz a pénzügyekkel és igyekezz javítani a kommunikációs képességeiden. 


Forrás:

Velük utazz: kecske, kutya és disznó 

Ide utazz: Costa Rica és Borneo

Ugrálsz a boldogságtól és körülvesz a pozitiv energia és a számtalan lehetőség. Egyre jobbak a kilátásaid a romantika területén is, de ne feledd, ahhoz hogy gondtalanul élvezhesd az életet, nem lehetsz felelőtlen a pénzügyeidet illetően.


Forrás:

Velük utazz: kakas, majom, patkányIde utazz: Nagoya és Panama

Sikert sikerrehalmozhatsz az élet bármely területén. Lehet, hogy túl sok mindenbe is szeretnél belevágni, ezért neked ebben az évben azt kell megtanulnod, hogyan összpontosíts egy feladatra. 


Forrás:

Velük utazz: patkány, majom és kakas

Ide utazz: Szenegál és San Francisco

A kígyózó út mindig hosszabb, mint ahogyan szeretnéd. Ez nem valószínű, hogy a te éved lesz. Tégy többet a társas kapcsolataidért, ismerkedj, javítsd a kommunikációs képességeid és mindig kérj segítséget ha kicsit is elbizonytalanodsz.


Forrás:

Velük utazz: tigris, kutya és kecske

Ide utazz: Hanoi és San Salvador

Most az a legfontosabb, hogy magaddal törődj! Minél inkább kiismered a vágyaidat, annál inkább egyensúlyba kerülsz. Utazz el olyan helyekre, amik eddig eszedbe sem jutottak és ott tanulj meg valami újat. Az határid kitágítása most nagyon előrelépést sejtet.


Forrás:

Velük utazz: nyúl, ló és disznó

Ide utazz: Angola, Athén, Melbourne 

Ahogy telik az év, egyr jobb lesz minden. Úgy tűnik, hogy nagy szerencse vár rád a szerelmi életben és a pénzügyeket illetően is. Ahhoz azonban, hogy ezek bekövetkezzenek, tenned kell. Első lépésként kicsit távolodj el az otthon megszokott közegétől. 

 


Forrás:

Velük utazz: sárkány és patkány

Ide utazz: Hangzhou és Utah

Jó hír, ebben az évben minden a románcokról fog szólni! Amíg azonban a szíved követed, jobb lesz ha óvatosan költöd a pénzed. Valami nem ér meg minden kockázatot. Még egy jó tanács: ez az év, amikor a rendszeres testmozgásra is el kell kezdened odafigyelni.


Forrás:

Velük utazz: bivaly, sárkány, kígyó

Ide utazz: Bulgaria és Kolkata 

Előre tervezz! Ha proaktív vagy, minden úgy fog történni, ahogy tervezed. Bár a romantika és a pénzügyek is úgy tűnik, csak pozitív változásokat tartogatnak, a kockázati tényezőket sose hagyd figyelmen kívül. 


Forrás:

Velük utazz: tigris, ló és nyúl

Ide utazz: Albuquerque és Yokohama

A tavalyi év nagyon hektikus volt- de idén beérik a munkád gyümölcse! Minden a legjobban alakul az életedben, sőt, fogsz tudni annyit félretenni, hogy a jövő évi terveid is megvalósíthasd. 


Forrás:

Velük utazz: nyúl és kecske 

Ide utazz: Cebu és Budapest

Mindig a hosszútávú terveket tartsd szem előtt! Ez igaz a munkádra és a romantikára is. Igyekezz betartani a határidőket, ha kell ütemezéssel. A sok munka ellenére ne hanyagold el a társasági életed sem. 

 


Forrás:

Velük utazz: bivaly, sárkány és majom 

Ide utazz: Szentpétervár, Chiang Rai és Argentina

Éljenek a lehetőségek! Amikor elérkeznek, habozás nélkül ragadd meg őket! Úgy tűnik, ha szingli vagy a szerelem is rád talál! Az egészségügyi problémákkal azonban rögtön fordulj orvoshoz!

 


Forrás:

Velük utazz: patkány, kígyó és kakas

Ide utazz: Arizona, Gwangju és Marokkó

Ebben az évben megtalálhatod a belső egyensúlyod. Találkozhatsz valakivel, akivel a jövőben sok közös pontod lesz. Meg kell tanulnod helyesebben étkezni és relaxálni. A bevételeid és a kiadásaid is nőnek, ezért idén a pénzügyeid stagnálása várható.