Galéria

Sztárok, akik nyilvánosan buktak le azzal, hogy megcsalták párjukat

Forrás: Reese Witherspoon volt férje 1999-ben, közös filmjük kapcsán futott be, a színésznőt pedig még abban az évben feleségül is vette. Két gyermekük született, ám házasságuk nem tartott örökké, főleg, hogy a hírek szerint megcsalta Reese-t egyik kolléganőjével. A sereg nem enged című filmben Abbie Cornish-sal játszott együtt, és a hírek szerint közel is kerültek egymáshoz. Olyan felvételek készültek róluk, amin kettesben vacsoráznak egy étteremben, és bár próbáltak elrejtőzni a függönyök mögött, nem sikerült nekik. Sőt, ezek után a színész lakása előtt is látták őket, Reese pedig számtalan üzenetet talált férje telefonjában, amelyek közte és Abbie között zajlottak le.

Végül 7 év házasság után elvált férjétől, noha sosem erősítette meg, hogy ez lett volna az oka. Azonban az sokat elárul, hogy ezt követően Ryan és Abbie hivatalosan is összejöttek, noha a kapcsolatuk nem tartott sokáig.
Forrás: A zenész, akinek nevét a Blurred Lines című slágerrel ismertünk meg, 2013-ban nem túl jó évet zárt. A dal szövege miatt elég sok támadás érte őt, Miley Cyrusszal közös előadása ugyancsak sokaknál kiverte a biztosítékot, és kapcsolatának is befellegzett - utóbbi azért, mert félrelépett. Egy afterpartin vett részt, ahol készült róla egy közös fotó egy szőke nővel, ám a kép hátterében, a tükörben jól visszatükröződik, hogy több is volt köztük holmi barátságnál, hiszen a lány fenekét fogta éppen.

Feleségével ekkor már 8 éve voltak együtt, ő pedig egy évre rá be is adta a válópapírokat. Sőt, 2017-ben távol tartási végzést is kért volt férje ellen.
Forrás: A színészről már többször is lehetett hallani, hogy megcsalta aktuális párjait, és ez akkor sem volt másképp, amikor megismerte jelenlegi kedvesét, Enikot. Amikor ő már terhes volt közös gyermekükkel, Kevin Hart félrelépett, erről pedig felvétel is készült. A színész nem tagadta a történteket, és nyíltan beismerte, hogy megcsalta feleségét, és a bocsánatáért esedezett. Végül Eniko adott neki még egy esélyt.
Forrás: A színésznő és Robert Pattinson az Alkonyat forgatásán jöttek össze, és évekig Hollywood álompárjaként tartották őket számon. Egészen addig, míg Kristen le nem bukott azzal, hogy megcsalta Robertet. Több felvétel is készült róla, ahogy egy másik férfivel csókolózik, aki nem mellesleg egy nős rendező volt. A rajongók nagyon kiakadtak, így Kristen Stewart nyilvánosan üzent nekik, és egyúttal Roberttől is bocsánatot kért, de ezzel be is fejeződött kapcsolatuk.
Forrás: Khloe Kardashian expasija, Tristan Thompson épp akkor bukott le hűtlenségével, amikor barátnője pár óra múlva megszülte közös gyereküket. A sportolóról több felvétel is előkerült, amin más nőkkel csókolózik, táncol, sőt, azt is megörökítették, ahogy a hotelszobájából távozik velük. Ezek után Khloe Kardashian adott neki még egy esélyt közös babájuk miatt, de végül mégis szétmentek.
Forrás: Hollywood egyik legfelkapottabb színésze is nyilvánosan bukott le azzal, hogy megcsalta barátnőjét, a szintén világhírű Elizabeth Hurleyt. Hugh Grantet a rendőrök tartóztatták le, amikor nyilvánosan kapták rajta egy prostituálttal, és bár erről nincsenek felvételek, a színész rendőrségi képe azonnal körbejárta a világot. Hugh Grant ekkoriban már évek óta együtt volt Liz Hurleyvel, aki végül megbocsátott neki, de a kapcsolatuk ezután már nem tartott sokáig.
Forrás: A színésznő és ugyancsak híres férje, Eddie Cibrian egy film forgatásán találkoztak, és rögtön egymásba szerettek. A gond csak ott volt, hogy mindketten komoly kapcsolatban éltek, és ahelyett, hogy kiléptek volna ezekből, inkább titokban bonyolódtak egymással románcba. Több fotó is készült róluk, ami aztán bebizonyította, hogy nem csak kollégák, így ezáltal értesültek párjaik is a félrelépésről. Végül beismerték, hogy hűtlenek voltak, de azt is, hogy összességében nem bánják, mert emiatt találtak egymásra, és 2011-ben össze is házasodtak. A kapcsolatuk viszont tény, hogy nem tökéletes, hiszen Eddie-ről többször is pletykálták már, hogy félrelépett, és a flörtölgetés sem áll messze tőle.