Galéria

Január kihagyhatatlan szépségújdonságai

Forrás:

A természet erejét használva megújult a Chanel Le Lift arckrém és szemkrém. 92%-ban természetes összetevőkből származó hatóanyagokkal, botanikai alfalfa koncentrátummal gondoskodnak a feszes, egyenletes és ragyogó bőrről.

 


Forrás:

Az ikonikus, érzéki illat szívét, a rózsaesszenciát a bergamott frissessége emeli ki, melyet a krémesen puha kókusz és vanília lágyan ölel körbe. Egy finom csipkeszalag és leheletnyi pink kölcsönöz az üvegnek elegáns megjelenést, mely értékes gyémántként ragyog.


Forrás:

10% tiszta C-vitaminnal és ránctalanító peptidekkel serkenti a kollagénszintézist, feltölti a bőrt. Használata után a bőr feszes és ragyogó lesz.


Forrás:

A páros mindkét tagja friss, magával ragadó és csábító. Az In Love With You friss cseresznyével, pünkösdi rózsával, pacsulival és fehér pézsmával, a Stronger With You Freeze lime-mal, levendulával, zsályával és borostyánfával ragadja meg a szerelmeddel töltött pillanat varázsát.


Forrás:

Egyetlen mozdulattal a rocksztárok csillogásában tündökölhetnek ajkaid. A szemet gyönyörködtető rúzs káprázatos ragyogást és egyedülállóan kellemes, sima érzetet biztosít.


Forrás:

Pálmafák, koktélok, barátok és tánc - a limitált kiadású illat egy életre szóló egzotikus mexikói álomnyaralás élményét vetíti elénk. Az illat legfontosabb összetevője, Mexikó ikonikus nemzeti virága, a dália, melyet a tequila shake akkord és a szantálfa tesz különlegessé.


Forrás:

Csempéssz egy kis extra fényt az arcodra és ragyogd be a téli szürkeséget! A highlighter púder ragyogó színe frissebbé, fiatalosabbá varázsolja a bőrt.


Forrás:

Csavarható keféjének köszönhetően intenzíven dúsítja és hosszabbítja a szempillákat. A mikrorostok pedig extrém sűrűvé teszik a pillasort.


Forrás:

A leheletkönnyű, finom textúrájú alapozó kókusztejjel, pre- és probiotikus komplex-szel gondoskodik az észrevehetetlen, természetes hatású fedésről, az egyenletes bőrről.


Forrás:

100%-osan hidegen préselt olajokkal és avokádóval hidratálja, ápolja, regenerálja a hajat. És nem mellesleg a vegán, szulfát, alkohol, alumínium, szilikon és mesterséges színezékektől mentes formula 100% újrahasznosított, műanyagmentes csomagolásban foglal helyet a fenntarthatóság jegyében.