Galéria

10 menő ajándék azoknak, akik sokat utaznak

Forrás: Első körben whiskey-adagolónak hívják, de igazából bármilyen italt lehet bele tölteni. A lényeg úgyis az, hogy földgömb alakja van, és eszméletlenül menő!

xajandek.hu
Forrás: Aki szeret utazgatni, az imádni fogja ezt az ajándékot! Ennek ugyanis az a lényege, hogy le kell kaparni azokat az országokat, amelyekben már megfordultál, és minél több színes felület van rajta, annál jobb!

eredetiajandekok.hu
Forrás: Ebből a könyvből könnyedén inspirálódhat az, aki szeret utazgatni, és megtalálhatja soron következő úti célját is!

bookline.hu
Forrás: Egy utazásról szóló társasjáték is jó választás lehet, a Monopolynál pedig ezekből nincs hiány. Lehet a világ csodáit is választani, vagy akár egy kicsit közelebbi helyet, például Budapestet is!

tarsasjatek-webaruhaz.hu
Forrás: Egy menő ékszer, rajta olyan medálokkal, amiknek egy utazó biztosan örülni fog!

wish.com
Forrás: Az utazáshoz jól jöhetnek a praktikus kiegészítők is, mint például ez a kis méretű zokni- és fehérnemű rendszerező. Így nem kell keresgélnie a cuccait a táska mélyén!

kutyubazar.hu
Forrás: Aki gyakran utazgat, valószínűleg szereti megörökíteni a helyet, ahol járt. Ezek a lencsék segítenek abban, hogy egészen újszerű fotókat készíthessen!

aliexpress.com
Forrás: A kényelmes utazáshoz jelentősen hozzá tud tenni egy nyakpárna, mindegy, hogy busszal, vonattal vagy repülővel utazik.

ikea.com/hu
Forrás: Ha valaki hosszabb útra indul, könnyedén kiolvas egy-két könyvet a nyaralása alatt. Ezek viszont sok helyet el tudnak foglalni a bőröndben, épp ezért, egy E-könyv olvasóval két legyet üthetsz egy csapásra! Több regény is felfér rá, és csak kevés helyet vesz el.

mediamarkt.hu
Forrás:

Mi lenne, ha beszereznél egy olyan karácsonyfadíszt, ami a Földet ábrázolja, afféle minitérképként?

jatekanno.hu