Galéria

Hírességek, akik ott hagyták Hollywoodot

Forrás:

Jack Gleesont a Trónok Harca Joffrey Baratheonjaként jegyezte meg a világ.  Minden rajongó meglepődött,
amikor a színész 2014-ben bejelentette, hogy számára nem csak a sorozat ért véget: visszavonul a színjátszástól is. Gleeson rájött, hogy számára a színjátszás csak egy hobbi és szeretne a tanulmányaira fókuszálni.


Forrás:

Daniel Day Lewis 2017-ben hagyta ott Hollywoodot. A színész 47 éven keresztül volt aktív, karrierje során három Oscar-díjat is nyert. Visszavonulását sosem indokolta meg, valószínűleg szeretné nyugodtan kiélvezni a nyugdíjas éveit.


Forrás:

Minden idők egyik legismertebb gyerekszínésze volt Macaulay Culkin, aki a Reszkessetek, betörők! Kevinjét alakította. A színész évekig küzdött drogproblémákkal és depresszióval. Mára már teljesen tiszta és megbirkózott mentális betegségével is, de a színészkedés mellett nem akar újra elköteleződni. Néha elvállal egy-egy neki tetsző szerepet, máskor könyvet ír vagy épp zenélni kezd. És tökéletesen elégedett ezzel az életmóddal.  


Forrás:

A Szerelem hullámhosszán és a Harry és Sally mindenkivel megszerettették a bájos Meg Ryant. A színésznőt viszont egy idő után már a kamera másik oldala kezdte érdekelni. Mostanra teljesen visszavonult a színészkedéstől és rendezőként, producerként tevékenykedik.


Forrás:

Sean Connery élő legenda, aki volt már James Bond, Indiana Jones édesapja és Robin Hood is. A színész 2006-ban, 75 évesen vonult vissza. Úgy érezte, hogy Hollywoodot kezdik elözönleni az „idióták” és a filmipar szerinte negatív irányba változott, ő ebben pedig nem szeretett volna továbbra is részt venni.

 


Forrás:

Terrence Howardot sok filmben láthattuk már, de nemrég ő is úgy döntött: ott hagyja Hollywoodot. A színész 2019 szeptemberében jelentette be, hogy az Empire című sorozat befejezése után ő sem fog visszatérni a képernyőre.


Forrás:

A Thelma és Louis az egyik legismertebb road movie. Olyan sztárok játszottak benne, mint Brad Pitt, Susan Sarandon és természetesen Geena Davis. Az Oscar-díjas színésznő most már a karrier helyett inkább a magánéletére koncentrál és egyébként is úgy érzi: „a szerepek unalmassá váltak, amint belépett a 40-es éveibe”.


Forrás:

Alec Baldwin sokak által kedvelt színész, de a rajongók bánatára többé nem szerepel új filmekben. Baldwin szeretett volna visszavonulni a rivaldafényből, de a filmipart nem tudta teljesen otthagyni. Úgy döntött, hogy a továbbiakban szinkronszínészként és producerként fog dolgozni.