Galéria

Alulértékelt romantikus filmek, amiket muszáj látnod

Forrás: Adott egy forgatókönyvíró, akit egy romantikus komédia megírására kérnek fel. Csak egy probléma van, a srác még sosem volt szerelmes. Hiába próbálja beleélni magát a helyzetbe, vagy exbarátnői segítségét kérni, egyszerűen nem halad a munkával - egészen addig, míg össze nem ismerkedik egy gyönyörű nővel, aki leveszi a lábáról. Azonban ő már foglalt, így Chris Evans karakterének messze nincs könnyű dolga.
Forrás: Donna egy stand-up comedy klubban dolgozik, és épp egy műsort készül előadni, amikor pasija beállít hozzá, és szakít vele. A nő még ezen az estén összeismerkedik Max-szel, akivel egyéjszakás kalandba keverednek, majd úgy gondolják, többé nem is találkoznak egymással. Azonban pár héttel később kiderül, hogy Donna babát vár, egyedülálló nőként viszont nem áll készen egy ilyen szerepre. Valentin-napra kap időpontot a kórházba abortuszra, azonban életében ismét visszatér Max, aki felkavarja az addig oly biztosnak tűnő terveit.
Forrás: Mi következik egy szívszaggató szakítás után? Jenny épp ebbe a helyzetbe kerül, amikor megszerzi álommelóját San Franciscóban, és pasija 9 év után szakít vele. A lány mély depresszióba zuhan, ezért legjobb barátnői segítségére sietnek, és még egy utolsó hatalmas kalandra invitálják őt, ezzel lezárva életének egyik fejezetét. Ezt a filmet muszáj látnod, ha te is épp egy szakításon vagy túl!
Forrás: Maggie nem sokra vitte eddigi életében: állandóan bulizik, sosincs munkája, sőt, még lakása sem, ezért folyton barátoknál és rokonoknál húzza meg magát. Csinos külseje miatt azonban bárkit képes az ujja köré csavarni. Rose, testvére viszont szöges ellentéte. A nő jól menő cégnél dolgozik, és karrierjének él, azonban külsejével elégedetlen, és folyton önbizalomhiánnyal küzd. Egy vita miatt rég nem látott nagyanyjukat látogatják meg, ez a találkozás viszont mindkettejük életét megváltoztatja.
Forrás: Rachel és Heck gyerekkoruk óta jó barátok, szerelmesek, és most meg is házasodnak. Azonban a lagzin a nő megismeri a jófej virágost, Luce-t, akit azonnal össze akar boronálni férje jó barátjával. Luce viszont nem sokáig titkolja, hogy valójában a nők iránt vonzódik, ami hirtelen megváltoztat valamit Rachelben. Azon kapja magát, hogy vonzalmat érez új legjobb barátnője iránt, és teljesen összezavarodik: vajon válassza a férjét, akit a családja is imád, vagy a lányt, aki teljesen felforgatta az életét?
Forrás: Paul Rudd vígjátékai mindig nagy népszerűségnek örvendenek, ám ez a film nem kapta meg a kellő figyelmet. A történet egy 40 éves egyedülálló anyáról szól, akinek férje épp új családot készül alapítani jóval fiatalabb barátnőjével, miközben lányuk serdülőkorba lép, és minden idejét új pasijával tölti. Ekkor lép be Rosie életébe egy fiatal színész, Adam, aki egy szereplőválogatáson azonnal kiszúrja magának a csinos nőt. Ő viszont úgy véli, ekkora korkülönbséggel esélytelen boldog kapcsolatot kiépíteni, de Adam nem hajlandó feladni az ostromot.
Forrás: Zoey Deutch főszereplésével érkezett meg 2018-ban ez a szórakoztató film, főszerepben két munkamániás fiatallal. Harper és Charlie egyaránt a karrierjüknek élnek, főnökeik pedig épp attól függően keserítik meg életüket, hogy mennyi szabadidejük van az irodán kívül. Mivel szinglik, így elég sok. Ekkor egy váratlan találkozás során érdekes ötletük támad: Harper és Charlie úgy döntenek, hogy együttes erővel összehozzák főnökeiket, ezáltal megkönnyítve saját életüket. Azonban nem olyan egyszerű két ennyire független, határozott, és kissé nehéz természetű embert egymásba szerettetni.
Forrás: Olyan romantikus filmre vágysz, amin jókat lehet röhögni? Akkor Alison Brie és Jason Sudekis közös moziját érdemes megnézned! Jake és Lainey egy egyéjszakás kaland során egymással veszítik el a szüzességüket, de ezt követően évekig nem is beszélnek. Egy váratlan találkozás döbbenti rá őket arra, hogy az a bizonyos este mennyire nagy hatással volt életükre: Jake nőcsábász lett, Lainey pedig állandóan a rossz pasikat fogja ki. Érzelmeik pedig hamar lángra lobbannak egymás iránt!