Galéria

Sztárok, akik megváltoztatták külsejüket egy szakítás után

Forrás: 2011 decemberében, miután már 2 éve együtt voltak, Russell Brand beadta a válási papírokat, az énekesnőnek pedig sms-ben írta meg, hogy már nem akar együtt lenni vele. Katy Perryt eléggé megviselte a dolog, és alig pár héttel később egészen új külsővel jelent meg a kamerák előtt. Haját élénk kékre festette, ami elég nagy kontrasztban állt a korábbi szőkével.
Forrás: Amíg Halle Berry és Gabriel Aubry együtt jártak, az egész világ irigyelte az álompárt. Azonban a szakítás elég nehéz volt számukra, és közös lányuk elhelyezése miatt is rengeteget pereskedtek. Két hónappal a szakítás bejelentése után Halle Berry egészen megújult, hosszú haját rövidre vágatta, és stílusát is szofisztikáltabbá alakította.
Forrás: A Szerelmünk lapjai színésznője 2010-ben ismerte meg Michael Sheen-t, és két éven át voltak együtt. A szakítás után nem sokkal később időpontot is kért a fodrászhoz, és szőke haját vöröses barnára cserélte. A rajongók vették észre, hogy Rachel McAdams gyakran dolgozza fel így a szakításokat, hiszen 2009-ben barnáról váltott szőkére, miután véget ért kapcsolata Josh Lucasszal.
Forrás: Amikor Brody Jennerrel jártak együtt, Avril szőke frizurával tündökölt. A szakítás hatására viszont visszaváltott lázadó stílusára, és ismét pinkre festette haját, ezúttal némi zölddel fűszerezve.
Forrás: Amikor Gavin Rossdale és Gwen Stefani 13 év után elváltak, az énekesnő teljesen padlóra került. Részben úgy próbálta feldolgozni a történteket, hogy megváltoztatta frizuráját: levágatta haját bob fazonra, és itt-ott kékre festette a tincseit. Sokkal inkább hasonlított régi, No Doubt-os énjére, mint arra, akit most már ismerhetünk!
Forrás: 2015-ben adta be a válási papírokat Hilary Duff, akkori exférjével, Mike Comrie-val ugyanis már nem voltak boldogok együtt. Alig pár héttel később szőke haját befestette a színésznő, méghozzá kékes-zöld árnyalatúra, ami egészen újszerű volt az imidzsét tekintve.
Forrás: 2014-ben nem csak szakított exével, Matthew Prokoppal, de távoltartási végzést is kért ellene, mert a férfi bántalmazta őt (négy éven át alkottak egy párt ezt megelőzőleg). Pár hónappal a szakítás után a Modern család színésznője levágatta hosszú haját egy rövidebb bobra, és szofisztikáltabb stílusra váltott.
Forrás: A rajongókat elég nagy meglepetésként érte, hogy Zayn Malik lefújta eljegyzését a Little Mix énekesnőjével, Perrie Edwardsszal. Ez nem sokkal azután volt, hogy bejelentette, kilép a One Directionból. Alig pár hónappal később Zayn már át is alakította külsejét, haját ugyanis levágatta, és ezüstre festette, sőt, egy új tetkót is beszerzett magának.
Forrás: Nagyjából egy éve járt együtt Ashlee a Fall Out Boy zenészével, Pete Wentz-cel, amikor eljegyezték egymást. Közös gyermekük is született, ám 2 év házasság után elváltak. Ashlee Simpson teljesen átformálta magát a kapcsolatuk végéhez közeledve: haját szőkére festette, rövidebbre vágatta, és megvált tinilányos, lázadó stílusától is.
Forrás: Körülbelül 4 év házasság után Khloe és Lamar beadták a válási papírokat, majd úgy döntöttek, mégis esélyt adnak a kapcsolatuknak, de pár hónap után ismét a válást választották. Khloe ennek hatására kezdte meg nagy átalakulását: a fogyás mellett befestette haját, átalakította stílusát, és bár ő tagadja, de sokan úgy vélik, hogy kés alá is feküdt.