Galéria

4 csillagjegy, akik gyakran kibékülnek az exükkel

Forrás: Megválogatod, kit engedsz be az életedbe, amikor viszont valakinek zöld utat adsz, és a szívedbe zárod, nem is akarod elengedni. Te hosszútávra tervezel, nem érdekelnek a rövid románcok, így ha párkapcsolatban élsz, nehezen tudsz kilépni belőle. Emiatt folyton visszafelé tekintgetsz, és ha csak lehet, minél előbb kibékülsz az exeddel a szakítás után. Ha valaki, akkor te mindig adsz egy második esélyt!
Forrás: A hagyományok és megszokások embere vagy, ezért rosszul viseled, ha valami véget ér az életedben. A párkapcsolataiddal is ez a helyzet! Amikor szakításon mész keresztül, nehezen engeded el az exedet, folyton keresed őt, még akkor is, ha egyébként te akartad lezárni a kapcsolatot. Annyira hiszel abban, hogy az emberek megváltozhatnak, hogy mindig adsz egy újabb esélyt - és sajnos emiatt sokszor csalódsz is.
Forrás: Te hiszel a soha véget nem érő kapcsolatokban, legyen az szerelem vagy barátság. Általában úgy véled, ami egyszer lezárult, nem feltétlenül marad örökre úgy, és csak idő kell, hogy visszataláljatok egymáshoz. Emiatt sosem érnek véget a kapcsolataid vitával vagy haraggal. Ha pedig az élet úgy hozza, hogy ismét találkoztok, és fellobban a szikra, te nem gondolkodsz azon, vajon érdemes-e újrapróbálkozni. Ha akarod, hát megteszed!
Forrás: Gyakran tekintesz úgy a szakításra, mint egy átmeneti időszakra, ami egy szükséges rossz az életedben. Minden alkalommal abban hiszel, hogy a külön töltött idő majd ráébreszti az exedet arra, hogy mennyire szerencsés volt veled, és ha ő valóban vissza akar térni az életedbe, te nem sokáig gondolkodsz. Ha valakibe őszintén szerelmes voltál, az nem múlik el csak úgy, és ezért a végletekig ragaszkodsz az exedhez.