Galéria

Sztárok, akiknek béranya hordta ki gyermeküket

Forrás: Többnyire titkolózik, ami a magánéletét illeti, de Lucy Liu 2015-ben mégis elárulta, hogy megszületett első kisfia egy béranya segítségével. A hírt követően nagyon sokan támadni kezdték a színésznőt, amiért egyedülálló, 46 éves nőként így vállalt gyermeket, de ő egy interjúban elmesélte, nem is érti, hogyan támadhatnak az emberek egy ártatlan kisbabát. Ő ezt a döntést hozta meg, szeretett volna saját gyermeket, és nagyon boldog azért, hogy lehetősége nyílt rá.
Forrás: 2015-ben a híres modell nyíltan beszélt arról, hogy termékenységi problémákkal küzd, és többször is próbálkoztak a lombikbébi programmal akkori párjával. Azonban végül egy béranya segítségét vették igénybe, és 2016-ban a közösségi médián elárulták, hogy így született meg gyönyörű kisfiuk. A páros 2017-ben szakított ugyan, de gyermeküket közösen nevelik.
Forrás: A színésznő első gyermeke, Stella 2009-ben született meg, második babájuk esetében viszont már egy béranya segített a párnak. 2014-ben egy posztban mesélték el, hogy Sienna így jött világra, és nagyon pozitívan nyilatkozott az élményről Ellen Pompeo. 2017 elején megszületett harmadik gyermekük is, és bár ezzel kapcsolatban nem nyilatkozott, a fotók alapján szinte biztos, hogy ebben az esetben is béranya hordta ki a gyermeket.
Forrás: A színésznő korábban egy interjúban mondta el, hogy nagyon sok vetélésen ment keresztül, és bár nagyon szerette volna saját maga kihordani gyermeküket, erre a teste nem adott neki lehetőséget. Így Gabrielle Union és férje a béranyaságot választották: így jött világra novemberben első közös gyermekük, egy gyönyörű kislány.
Forrás: Nicole még korábbi házasságában fogadott örökbe két gyermeket Tom Cruise-zal, majd második férjével, Keith Urbannal 2008-ban lettek ismét szülők. A színésznő maga adott életet kislányuknak, 2010-ben pedig mindenkit megleptek, amikor bejelentették másik kislányuk születését - egy béranya segítségével. Hogy miért döntöttek így, sosem árulták el, de Nicole Kidman egy interjúban annyit elmondott, hogy mindegyik gyermekét ugyanannyira szereti.
Forrás: A színésznő mindig is saját maga szerette volna kihordani gyermekeit, így nehéz volt meghozni a döntést, hogy ezt mégis egy béranya tegye meg. Azonban beszélt más édesanyákkal, és sikerült a fókuszt a várandósságról a babára áthelyeznie. Így két gyermeket is vállaltak férjével, akiket egyaránt béranya szült meg.
Forrás: A Szex és New York sztárja még a sorozat alatt esett teherbe, és nagyon boldog volt, amikor világra jött kisfia. Ezek után viszont férjével, Matthew Broderickkel nagyon szerettek volna még gyermeket, ám a színésznő nem tudott teherbe esni. Így hat évvel később Sarah Jessica Parker elárulta, hogy egy béranya hordja ki gyermeküket. Később derült ki, hogy ikrek születtek, így a színésznő végül igazán nagy családot tudott alapítani.