Galéria

7+1 stílusos sztárpár a Critics" Choice vörös szőnyegéről

Forrás: Adam még ősszel jegyezte el barátnőjét, így az a fotókon is jól látszik, hogy javában dúl közöttük a szerelem!
Forrás: Hollywood egyik legnépszerűbb álompárja természetesen ezt az eseményt sem hagyta volna ki!
Forrás: A színész barátnője nélkül már csak ritkán jelenik meg a vörös szőnyegen, így senkit sem ért váratlanul, hogy a Critics' Choice-ra is együtt érkeztek. 2012 óta alkotnak egy párt.
Forrás: Kelly férjével jelent meg az eseményen, akivel már 7 éve házasok, és két közös gyermekük született ez idő alatt.
Forrás: A Vészhelyzet jóképű dokiját ritkán láthatjuk vörös szőnyeges eseményeken, de szerencsére a Critics' Choice Awards kivételt képzett. A színész feleségével érkezett, akivel 2011-ben ismerkedtek össze, öt éve pedig első gyermekük is megszületett. Noah-nak egyébként első házasságából van már két gyermeke.
Forrás: Anne szülése óta először jelent meg a vörös szőnyegen, és egy rendkívül csinos ruhadarabot választott az eseményre. Kísérője pedig természetesen férje, Adam volt!
Forrás: A színész gyönyörű feleségével érkezett a gálára. Jackie-vel még 1999-ben ismerkedtek össze, amikor az Apafej filmet forgatta, a nő pedig egy aprócska szerepben tűnt fel mellette. Rögtön felkeltette a színész érdeklődését, és mire a film kijött, már egy párt alkottak. 2003-ban egybekeltek, és két gyermekük született.
Forrás: Joaquin a Golden Globe-ra barátnőjével érkezett, a Critics' Choice-ra viszont testvére kísérte el. Nővére pedig mesésen festett hófehér overáljában!