Galéria

Ha ez a 7 dolog megvan az otthonodban, hivatalosan is felnőtt vagy!

Forrás: Már nem anyukádtól hozod el a régi ételhordókat, és nem a kajarendelésből megmaradt dobozokat teszed el, hanem beszereztél néhány igazán minőségi darabot, természetesen üvegből. Mert egyrészt az a célod, hogy ezeket hosszú távon használhasd, másrészt pedig igyekszel minél gyakrabban főzni, hogy a munkahelyedre is vinni tudj ebédet!

edenyvarazs.hu
Forrás: Nem elég már a seprű, hogy két perc alatt nagyjából feltakarítsd az előszobát: figyelsz arra, hogy ha már rend van, akkor az tényleg az legyen, ehhez pedig egy gyors söprés nem elegendő. Ezért ha már beszereztél egy megbízható porszívót, rögtön van is egy pontod!

mediamarkt.hu
Forrás: Régen biztosan nálad is többféle pohár lapult a konyhaszekrényben; volt, amit anyukádtól hoztál el, volt, amit ajándékba kaptál, de annyi biztos, hogy rendes készleted nem volt. Amikor viszont eljön az a pont, hogy vágysz az összepasszoló pohárkészletre, és be is szerzed magadnak, egy lépéssel közelebb kerültél a felnőtté váláshoz!

moemax.hu/
Forrás: Anno téged sem különösebben érdekelt, hogy az albérletben vagy koliban mennyire jó minőségű a matrac, igaz? Örültél annak, hogy van ágyad, és a részletekkel nem foglalkoztál. Azonban amikor idősebb leszel, és rájössz, mennyire fontos a pihentető alvás, már nem tudsz hosszú ideig rossz matracon aludni, és muszáj beszerezned egy kényelmeset!

ikea.com/hu
Forrás: Ha valamit meg kellene javítanod, vagy akár csak egy képet akarnál feltenni a falra, jó, ha van otthon legalább egy mini szerszámkészleted. Ez az, amit egészen felnőtt korunkig eszünkbe sem jut beszerezni!

obi.hu
Forrás: Mindegy, hogy fiók-, konyhai-, vagy esetleg sminkes rendszerezőről van szó, a lényeg annak funkcióján van. Ha már őrületbe kerget a rendetlenség érzete, és beszerzel magadnak egy menő rendszerezőt, hogy mindennek helyet találj, az a felnőtté válásnak egy újabb jele!

trendotthon.hu
Forrás: Ha már arra is figyelsz, hogy karácsonykor, tavasszal és nyáron más mintájú és színű ágyneműhuzatod legyen, biztos, hogy a felnőttek csoportjába tartozol!

4home.hu