Galéria

Sztáranyukák, akik egyedül nevelik gyermekeiket

Forrás: A gyönyörű színésznő kapcsolata 2017 végén ért véget, és azóta nem igazán talált olyan férfit, aki igazán megdobogtatta volna a szívét. Alex da Kiddel 5 hónapot voltak együtt, azt megelőzően pedig egy váláson ment keresztül. Két gyermekét így egy ideje már egyedül neveli.
Forrás: A Szex és New York színésznője még 2011-ben fogadta örökbe első gyermekét, Gemma Rose-t, majd tavaly egy kisfiút adoptált. Magánéletéről ritkán beszél, de az utóbbi időben leginkább szingliként élte életét.
Forrás: Mindenki meglepődött, amikor az egyedülálló színésznő bejelentette, hogy babát vár, hiszen azt sem tudtuk, hogy van valaki az életében. Azóta is szingli, és boldogan neveli gyermekét, az édesapa kilétét pedig nem fedte fel mások előtt. Bár sokan arra gyanakszanak, hogy Mindy exe, és egyben közeli barátja, B.J. Novak lehet a kislány apukája.
Forrás: Connie Britton 1991-ben ment hozzá a bankár John Brittonhoz, majd 4 évvel később elváltak, de született egy közös gyermekük. A színésznőnek azóta nem nagyon volt kapcsolata, sőt, egyetlen férfivel sem hozták szóba még csak pletyka szintjén sem. Azonban ő elmondása szerint nem bánja, hogy szingli.
Forrás: A színésznő a 2000-es évek elején szeretett bele Stuart Townsendbe, akivel 10 évig voltak együtt. Ezt követően összejött Sean Pennel, de 2015-ben szakítottak, és azóta nem igazán volt az életében jelen a szerelem. Nemrég azt rebesgették, hogy Brad Pittel randizik, de ezt azóta senki sem erősítette meg. Charlize egyébként örökbefogadott két gyermeket, egy kisfiút és egy kislányt.
Forrás: Diane Keaton sosem ment férjhez, de voltak olyan kapcsolatai, amelyekről egy egész világ beszélt. Al Pacinóval, Warren Beattyvel és Woody Allennel is randizgatott, amikor pedig 50 éves volt, örökbefogadott egy fiú és egy lánygyermeket, akiket egyedül nevelt az elmúlt 21 évben.
Forrás: Életében már kétszer volt házas, és több híres férfivel is ismerkedett (többek között Guy Richie, Alex Rodriguez és számtalan fiatal modell is a listáján szerepel), de egy ideje komoly kapcsolata már nem volt. Azonban ez nem állította meg abban, hogy pár éve örökbefogadjon egy ikerpárt, akiket ő maga nevel. Összesen hat gyermeke van az énekesnőnek.