Galéria

10 sztár, aki menhelykutyát fogadott örökbe

Forrás:

Hilary Duff

Az egykori tinisztár több kutyát is dédelget otthon, amellett, hogy hatéves kisfia mellett épp második gyermekét várja új pasijával. Nemrég egy idősebb kutyát vett magához, ezzel is demonstrálva, hogy nem csak a cuki kölykök várják, hogy családba kerüljenek.


Forrás:

Nina Dobrev
A Vámpírnaplók színésznője annyira belebolondult örökbefogadott kutyusába, Maverickbe, hogy külön Instagram-oldalt nyitott neki. 


Forrás:

A színész nemrég hazavitt két hurrikántúlélő kutyát, és néha a filmbemutatóira is magával viszi őket.
Forrás:

Zac Efron
„Helló Föld, ő itt Maca #adoptaljnevasarolj”, ezzel a szűkszavú Instagram-üzenettel adta a világ tudtára Zac Efron, hogy most már ő is maga mellett tudhat egy négylábú barátot. Később a menhely képviselői nyilatkozták, hogy kis híján elaltatták az állatot, Zac az utolsó pillanatban lépett közbe.


Forrás:

Olivia Munn
A színésznő évek óta neveli Chance-t és mellé nemrég Frank is a család tagja lett.


Forrás: Amanda Seyfried
A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba sztárja egy alapítványtól hozta el Finnt, és rendszeresen együtt szerepelnek állat-örökbefogadást népszerűsítő rendezvényeken. A színésznő és férje, Thomas Sadoski színész 2017 óta egy kislányt is nevelnek.
Forrás: Gerard Butler
„Nekem tényleg ő a legjobb barátom” - állítja Gerard kutyájáról, akit az utcán szedett fel Bulgáriában, ahol éppen forgatott.
Forrás:

Zooey Deschanel
Az Új csaj sztárja 2013-ban adoptált két kölyköt, Dot és Zelda után egy kislány, Elsie és egy kisfiú, Charlie is csatlakozott a családhoz.


Forrás:
A kétszeres Oscar-díjas színésznő mindkét kutyáját menhelyről vitte haza, és amikor nem forgat, akkor idejének nagy részét az állatvédelemnek szenteli. Nemrég saját alapítványt is létrehozott.