Galéria

Sztárok, akiket egy film vagy sorozat egy családdá kovácsolt

Forrás: A világ egyik legjobb sorozataként számon tartott Breaking Bad ugyan "csak" öt évig futott, de ez lehetőséget adott néhány életre szóló barátság megkötésére. Különösen a két főszereplő, Aaron Paul és Bryan Cranston esetében, akik mai napig gyakran jönnek össze, sőt, tavaly az El Camino megjelenése miatt ismét eljátszottak együtt egy jelenetet!
Forrás: A csapat a három rész forgatása alatt nem vesztegette az időt, és amikor épp nem dolgoztak, együtt szórakoztak éttermekben, bárokban, vagy ahol épp kedvük támadt hozzá. Jó látni, hogy a színfalak mögött ilyen vidám volt a hangulat!
Forrás: A sorozat, amit emberek milliói néznek újra szinte minden évben! A főszereplők életében persze nagy szerepet töltött be a Jóbarátok, és a legklasszabb, hogy nem csak a képernyőn volt olyan közeli a kapcsolatuk.

2019 végén készült róluk ez a közös fotó, ami bizonyítja, hogy mai napig összejárnak, sőt, a lányok időnként még nyaralni is elmennek együtt.
Forrás: Számtalan film, megannyi forgatással töltött év; nem meglepő, hogy a Bosszúállók szuperhősei a valóságban jó barátok lettek. Még ha a történetben nem is mindig jöttek ki jól egymással, a hétköznapokban annál inkább megtalálták a közös nevezőt. A csapatos kajálások például elmaradhatatlanok voltak, és a mai napig szívesen találkoznak egymással.
Forrás: 2013 óta dolgozik együtt a csapat, az elmúlt 6 évben pedig nagyon jól kiismerték egymást. Ennek alapján aztán nem csoda, hogy amikor épp nem forognak a kamerák, akkor is szívesen lógnak együtt.
Forrás: Jason Momoa és Henry Cavill barátsága irigylésre méltó! A DC szuperhősös filmjében dolgoztak együtt, de azóta is tartják a kapcsolatot, és ha egy eseményen vannak, biztos, hogy egymást szórakoztatják. Jason például nem egyszer photobombolta is Supermant!
Forrás: 12 év után ért véget tavaly az Agymenők című sorozat. A csapat ennyi idő alatt teljesen összeszokott, voltak, akik között szerelem szövődött (még ha csak egy rövid időre is), ráadásul egymás legjobb barátai lettek. Ezért amikor a Sheldont alakító Jim Parsons úgy döntött, nem folytatja a munkát az Agymenőkben, mindenki könnyek között tört ki. Azért jó hír, hogy még mindig összefutnak egymással, még ha nem is olyan gyakran, mint a forgatások miatt.
Forrás: 7 évet dolgozott együtt a vagány csapat, és egy remek sorozat lett ennek eredménye. Bár 2014 óta ritkultak a találkozások, azért még mindig szuper a kapcsolat a sorozat sztárjai között.
Forrás: A szuper vígjátéksorozat 2015-ben ért véget, de a szereplők azóta is állandóan összejárnak. Nagyon gyakran posztolnak közös fotókat hol egy csajos brunch-ról, hol egy csapatbuliról, ezért ha valakik, akkor ők aztán tényleg egy családdá nőtték ki magukat!
Forrás: A 15 éve futó sorozat két főszereplője, Jensen Ackles és Jared Padalecki eleinte nem annyira kedvelték egymást, aztán a munka miatt összebarátkoztak. Olyannyira, hogy legjobb barátok lettek, majd később szinte testvérként tekintettek egymásra, és nemrég egymás szomszédságába költöztek. A csapathoz aztán Misha Collins is becsatlakozott, így egy igazán családias közegben zajlanak a forgatások. Biztos nehéz lesz megszokni, amikor idén véget ér a sorozat!