Galéria

20 szépségtrend

Forrás: Egy vékony árnyék közvetlenül a szemöldökcsont alatt instant kinyitja a tekintetet. Arról nem is beszélve, hogy milyen sikkes megjelenést eredményez, ahogyan azt Alexa Chung példája is mutatja.
Forrás: A C alakú pír a szem sarkától az arc közepe felé ível, ez a trükk pedig egészen üde és friss dimenziót nyit számodra.
Forrás: Az Eufória új forradalmat indított el a szemfestés terén, ahol nincs olyan, hogy túl sok, vagy épp túl csillogó, és ahogy az Anna Sui bemutatón is láthattuk, egy csillag tényleg csodákra képes!
Forrás: A kendőket és sálakat már jól ismerjük, ha frizuratuningról van szó, idén viszont már szó szerint beleépülnek a hajadba.
Forrás: A kalózos beütésű, vékony halszálka fonatok nem csak az Alexander McQueen SS20-as bemutatóján mentek nagyot, idén az egyik legmenőbb fesztiváltrend látszik kibontakozni személyükben.
Forrás: Az itthon csak bilifrizuraként emlegetett rettenet sokakat még az oviból kísért, ám Charlize Theron a példa rá, hogy a bowl cut nem csak ciki lehet.
Forrás: A matt rúzsok sem tűnnek el a trendek közül, ám a ragyogó ajkak személyében abszolút új seriff érkezett a városba. Könnyed ragyogás, minimális szín, ez az új őrület kulcsa, amitől az ajkak oly puhának tűnnek.
Forrás: A neon tusvonal olyan ütős, hogy a sminkelés összes többi fázisát elfelejtheted (még a szempillaspirált is), ugyanis önmagában feldobja a megjelenésed.

+ tipp: Ha nincs neonos tusod, akkor használhatsz ehhez egy fehér szemceruzát és valamilyen élénk szemhéjpúdert is.
Forrás: Függetlenül attól, hogy finom satírral vagy éles vonalban jelenik meg a szemhéjon, az arany csodákra képes, és bármely bőr- és szemszín esetén ütősen mutat.
Forrás: Nagy visszatérő 2020-ban a zuhanykonty, ami bár nagyon egyszerűnek tűnik, aki már próbálta, pontosan tudja, hogy pont az ilyen hanyag, laza hatást keltő frizurákban van a legtöbb meló. De mennyire megéri!
Forrás: Ha ezt hitted, hogy ez az év eltelik új bob-őrület nélkül, akkor tévedtél. A szakemberek szerint a Kaia Gerbernél is látható, nagyon természetes, rétegeket mellőző forma lesz most az abszolút befutó.
Forrás: Kristen Stewart már régóta beleszeretett a 90-es éveket meghatározó, lenőtt hatást keltő hajfestésbe, idén pedig könnyen lehet, hogy sokan fogják ebben követni.
Forrás: Egy decens kis franciával sosem lőhet mellé az ember lánya, viszont 2020-ban a körömtrendek terén ennek a fazonnak tényleg nem lesz párja. Népszerűbb lesz, mint bármelyik más szín, minta, és technika.
Forrás: A megunhatatlan piros ajkakhoz idén lehelet finom és fényes szemsmink párosul.
Forrás: A neon már másodszor tűnik fel a trendek között, ám a most szóban forgó trend jóval szofisztikáltabb, mint a már bemutatott tusos változat. A sminkmesterek szerint ennél a trükknél semmi sem teszi 2020-ban frissebbé a megjelenést.
Forrás: Jennifer Lopez 2019-ben alaposan visszarepített minket az időben a Versace bemutatón, ezzel együtt pedig sokaknak kedvet csinált a már rég elfeledett befelé szárított hajvégekhez, 2020-ra pedig szó szerint felélesztette ezt a trendet.
Forrás: Felejtsd el a hajvasalót, hiszen a jövő a finoman ívelt, légiesen hullámos hajvégekről fog szólni.
Forrás: Az oldalsó hajválaszték nem olyan népszerű manapság, ám 2020-ban bekerül a trendek közé, még ha nem is olyan drasztikus formában, mint ahogy a kifutón láthattuk.
Forrás: Tény, hogy az élénk színek képesek elnehezíteni a tekintetet, ám az árnyalatok játékával ez a probléma könnyen orvosolható.
Forrás: A Celine SS20-as show-ján látható frizurák olyan hatást keltettek, mintha a modellek most keltek volna ki az ágyból, ez a trend pedig sok reménnyel kecsegtet azoknak, akik reggel mindig rohanásban vannak.